i3 10100F için ekran kartı önerisi

Xla_2

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim anakartım H510M-A Pro, işlemcim i310100F. 1050 Ti ekran kartım var ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden ekran kartı önerisi alacağım sizlerden.

Son düzenleyen: Moderatör:
6600'e kadar besler. Onda bile az buz darboğaz olur ama pek önemli değil. 05 olduğuna bakma aynı performansları.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçe sınırsız sadece öğrenmem lazım.

6600'e kadar besler. Onda bile az buz darboğaz olur ama pek önemli değil. 05 olduğuna bakma aynı performansları.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim.

Bütçende ayrıca sıkıntı yoksa yine en güçlüsünü al paranın yetebileceğinin, darboğaz olacak diye gidip de 4070 yerine 6600 alınmaz onu demek istiyorum yani :D

Ben çok yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum 1650 yeterlidir aslında acaba darboğaz yapar mı bilginiz varsa.

Arkadaşlar benim anakartım H510M-A Pro, işlemcim i310100F. 1050 Ti ekran kartım var ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden ekran kartı önerisi alacağım sizlerden.
Rx 6600. Alabileceğin en iyi karar bu. i3 10105f + 6600 kullanıyorum mükemmel. 3060 denginde bir kart ve çok ucuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı