i3 10100F için en uygun anakart nedir?

771pinliad4m

Femtopat
Daha fazla  

ASUS PRIME H510M-A 3200MHz DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI VGA DP mATX Anakart | ITOPYA (ben bunu düşünüyorum)

Bunların farkı nedir hangisini tercih etmeliyim ileride ekran kartı harici yükseltme yapmayı düşünmüyorum.

Takacagım SSD ve RAM bunları siparişini verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
N

Neden bu kanka benim almak istediğimden farkı ne? Bütçem kısıtlı ve ileride yükseltme yapmayacağım benim attıgımdan + sı nedir?

H510 ve B560 serisi fazlada emin olmamak ile birlikte RAM frekansı konusunda 2666MHz'e takılı kalmıyor. Zaten fiyat olarak da en mantıklı tercih H510 anakart. Ben 10 nesil bir sistem toplasam düşünmeden bu yonga setine bakardım.

H510 ve B560 serisi fazlada emin olmamak ile birlikte RAM frekansı konusunda 2666MHz'e takılı kalmıyor. Zaten fiyat olarak da en mantıklı tercih H510 anakart. Ben 10 nesil bir sistem toplasam düşünmeden bu yonga setine bakardım.

Kendi seçtiğimi alayım yani değil mi fiyatı da düşmüş galiba 999TL başka sitelerde 1400 civarı.

Topladıgım sistem uyumlu mu bir önceki konuya bakar mısınız?

Son düzenleme:
Neden bu kanka benim almak istediğimden farkı ne? Bütçem kısıtlı ve ileride yükseltme yapmayacağım benim attıgımdan + sı nedir?
RAM OC yaparsanız oyun performansı daha iyi olur. Bu anakartta RAM sınırlaması yok. İleride yükseltme konusunda fikriniz değişirse daha avantajlı olur. Bu arada H510M-A alınabilir görmemişim. Fiyatı da iyi. H410 almanızı önermem ama.

RAM OC yaparsanız oyun performansı daha iyi olur. Bu anakartta RAM sınırlaması yok. İleride yükseltme konusunda fikriniz değişirse daha avantajlı olur. Bu arada H510M-A alınabilir görmemişim. Fiyatı da iyi. H410 almanızı önermem ama.

Teşekkürler 5500TL bütçem var sistem toplamaya çalışıyorum GT 1030 ile aklım karıştı herkes bir şey söylüyor yardımcı olabilir misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı