i3 10100F için soğutucu önerisi

10100F için soğutucu almaya gerek yok bence. Stok soğutucu yetiyor zaten.
evet ancak elimde ki stock fanın pinleri kırık almışken parasına değer bir şey alıyım dedim sesli çalışıyor birde

Bütçe çok az, stok soğutucan daha iyi performans verecek soğutucu alamazsın bu fiyatlara.
bir kaç konuda önerilmiş bu soğutucu ama bütçeyi biraz arttırabilirim 350 400 civarı

Evet ancak elimde ki stock fanın pinleri kırık almışken parasına değer bir şey alayım dedim sesli çalışıyor bir de.

Birkaç konuda önerilmiş bu soğutucu ama bütçeyi biraz arttırabilirim 350 400 civarı.

O fiyatlara alıcağın her soğutucu o işlemciyi soğutur ve o fiyata alıcağın her soğutucu sesli çalışır.

Evet ancak elimde ki stock fanın pinleri kırık almışken parasına değer bir şey alayım dedim sesli çalışıyor bir de.

Birkaç konuda önerilmiş bu soğutucu ama bütçeyi biraz arttırabilirim 350 400 civarı.

Almanız mecburi ise alabilirsiniz hatta burada daha uygun fiyatı Snowman M200 CPU Soğutucu Fan Rainbow Fiyatları ve Özellikleri zaten arkadaşın dediği gibi bu fiyatlara alınacak her soğutucu aşağı yukarı aynı olacaktır, en uygun fiyatlısını almak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı