i3 10100F için soğutucu önerisi

Anladım hocam. Sizin attığınız 1. olanı alsam fazla abartı mı kaçar i3 10100F için? Bu konularda pek bir bilgim yok kusura bakmayın.
Evet olabilir ama yeni pc alacaksanız abartı olmaz bunu ona takarsınız. 7800,9800x3dyi bile rahatça soğutur.

Anladım hocam, 120mm kule tipi soğutuculardan en iyisi bu sanırım. Biraz daha araştıracağım sağolun yardımlarınız için.
14cm fan olanlar en iyisi fakat kasa uyumluluğuna dikkat edilmeli. 90mm olanları tavsiye etmiyorum direkt.

Kasanın teknik özelliklerine baktığımda radyatör desteği 120mm ve 240mm üst olarak gözüküyor. Bir sorun çıkar mı? Başka nelere dikkat etmem gerekiyor?
Radyatör desteği üst taraf içindir hava soğutma için cpu desteğine bakacaksınız.

Radyatör desteği üst taraf içindir hava soğutma için cpu desteğine bakacaksınız.
Epey'in sitesinde bunu bulabildim, doğru mudur hocam? Doğruysa destekliyor sanırım sizin attığınız soğutucuyu.
1742591795340.png

Steam PUBG oynarken benim işlemci fazla ısınıyor, ondan soğutucu almak istiyorum. Hem de ayağı kırık olduğu için sorun çıkarıyor.
Çok çok rahat soğutacaktır.

Cyberpunk oynarken 68 70 civarındaydı 51i geçmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı