En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bence daha fazla para biriktir çünkü işlemcinde dahili grafik yok yani sistemi toplasan bile çalışmaz. Hatta para biriktirmeye devam edersen daha iyisini alırsın bir de RAM'i 16 GB çıkarırsın ikincisi HD5570 ekran kartı zaten olağanüstü darboğaz olmaz zaten taksanız bile çalışmaz mavi ekran yersiniz devamlı sonrada foruma mavi ekran bilgisayar çalışmıyor diye konu açarsınız o yüzden bütçe ver biz sana önerelim.
En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Teşekkürler. Bu kasaya çok emin olamadım aslında soğutma için iyiymiş ama metal sacı çok inceymiş ve bağlantı yerleri plastik olduğu için içime bir şüphe düştü. Değerlendirmelerdeki son fotolar yüzünden.
Bence daha fazla para biriktir çünkü işlemcinde dahili grafik yok yani sistemi toplasan bile çalışmaz. Hatta para biriktirmeye devam edersen daha iyisini alırsın bir de RAM'i 16 GB çıkarırsın ikincisi HD5570 ekran kartı zaten olağanüstü darboğaz olmaz zaten taksanız bile çalışmaz mavi ekran yersiniz devamlı sonrada foruma mavi ekran bilgisayar çalışmıyor diye konu açarsınız o yüzden bütçe ver biz sana önerelim.
Bütçe yok işte 500-1000 biriktirdikçe parçaya yatıracağım. İşlemciyi aldım şimdi de anakartı alıyorum. zamanla ram'i ve ekran kartını yükselteceğimi söylemiştim zaten. eski bir led monitörüm var onu da yükselteceğim ekran kartından sonra.
Bütçe yok işte 500-1000 biriktirdikçe parçaya yatıracağım. İşlemciyi aldım şimdi de anakartı alıyorum. Zamanla RAM'i ve ekran kartını yükselteceğimi söylemiştim zaten. Eski bir LED monitörüm var onu da yükselteceğim ekran kartından sonra.