i3-10100F ile RX 6600 darboğaz yapar mı?

Bana kurtarır gibi geldi. İmkan varsa alınır.

Sınır diyebiliriz işlemci tabanlı oyunlarda darboğaz yapar hikaye tabanlı AAA oyunlarda yapmaz.

En çok aradığım soru. Kimi yapar diyor kimi yapmaz diyor. Testlerde yapmıyor, bazı oyunlarda %2-3 ya var ya yok. Ben de 10105F kullanıyorum, kesin net bir şey olsa işlemci almaktan kurtulacağım i5 10 ve 11. nesil işlemcilere ikinci elde 2.5k para istiyorlar.

Günümüzde çoğu oyun yüksek işlemci kullanıyor. İslemciye yük bindiren oyunlarda net darboğaz olur. 10100f halihazırda almadiysan alma.

3.5-4 aralınğında Sapphire var dolu hocam.

@Captain HnS ekran kartı için söyledim bu arada, bence işlemcinin kutu fatura garantisine takılmayın kolay bozulacak bir parça değil işlemci.

Evet biliyorum ekran kartı var o paralara kfg şeklinde 10 ay 1 yıl garantisi devam eden ürünler var.

Günümüzde çoğu oyun yüksek işlemci kullanıyor. İslemciye yük bindiren oyunlarda net darboğaz olur. 10100F halihazırda almadiysan alma.

Zaten genelde Assetto Corsa ETS 2 gibi vb simülasyon tarzı oyunları oynadığım için RX 6600 alırsam ilk işim grafikleri maximuma çekmek olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı