Çözüldü İ3 10100F işlemciyle RTX 4060 uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
15.000TL

638261

Decapat
Selamlar arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi elimde i3 10100F işlemci ve NZXT C550 550W 80+ Bronze PSU var. Bu işlemciyle RTX 4060 uyumlu olur mu ve PSU yeterli olur mu? Eğer işlemci uyumlu olur ve PSU da yeterli olursa aşağıdaki 3 tane 4060 modelinden birini almak istiyorum. Hangisi benim için daha iyi olur değerlendirirseniz sevinirim. Eğer daha mantıklı bir ekran kartı tercihiniz varsa bütçeye ve kasaya göre belirtebilirsiniz.

Galax RTX 4060

MSI RTX 4060 Ventus 2X

MSI RTX 4060 Gaming X

Ekran kartını takacağım kasada bu belirtmiş olayım:

Dark X-Force

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi elimde i3 10100F işlemci ve NZXT C550 550W 80+ Bronze PSU var. Bu işlemciyle RTX 4060 uyumlu olur mu ve PSU yeterli olur mu? Eğer işlemci uyumlu olur ve PSU da yeterli olursa aşağıdaki 3 tane 4060 modelinden birini almak istiyorum. Hangisi benim için daha iyi olur değerlendirirseniz sevinirim. Eğer daha mantıklı bir ekran kartı tercihiniz varsa bütçeye ve kasaya göre belirtebilirsiniz.

Galax RTX 4060

MSI RTX 4060 Ventus 2X

MSI RTX 4060 Gaming X

Ekran kartını takacağım kasada bu belirtmiş olayım:

Dark X-Force

Ekran kartı modelini bilmiyorum da o işlemciyle 4060 kullanmakla 1650 kullanmak arasında fark yok işlemcini ileride yükseltmelisin ya da şu an hem işlemci hem ekran kartı al hocam hiç verim alamazsın ama uyumlu.

Ekran kartı modelini bilmiyorum da o işlemciyle 4060 kullanmakla 1650 kullanmak arasında fark yok işlemcini ileride yükseltmelisin ya da şu an hem işlemci hem ekran kartı al hocam hiç verim alamazsın ama uyumlu.

Verim alınır neden alınmasın DSR ile ya da 4K monitör ile darboğaz aşılabilir ama FPS düşüsüne neden olacaktır 4K olduğundan tabii ki.

İşlemciyi en kötü 10400F'e yükseltin ikinci elde uygun fiyatlarda bulunuyor.

Verim alınır neden alınmasın DSR ile ya da 4K monitör ile darboğaz aşılabilir ama FPS düşüsüne dene olacaktır 4K olduğundan tabii ki.
4060 ile 4K ne alaka hocam saçmalık 2k bile fazla o kartın kas gücü yok.

KB. Hocam ama parantez içinde DSR da dedim ama.

Siz kusura bakmayın hocam ama demek istediğim 4060 aşırı güçlü bir kart değil zaten 4K fazla bile ona ama DSR hakkında pek bir şey bilmiyorum bir de i7 11700K ve 4060 alırsa gerçekten rahat eder arkadaş i5 11400F bile yapsa rahat eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı