3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 12 Eylül 2021 #11 Koishi Komeiji dedi: Eki Görüntüle 1164401 Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Xorg kullanıyorsanız Xorg'u kurmak en sağlıklısıdır.
Koishi Komeiji dedi: Eki Görüntüle 1164401 Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Xorg kullanıyorsanız Xorg'u kurmak en sağlıklısıdır.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #12 387354 dedi: Xorg kullanıyorsanız Xorg'u kurmak en sağlıklısıdır. Genişletmek için tıkla... Nouveau sürücüsü normal sürücüden daha az performanslı diye biliyorum.
387354 dedi: Xorg kullanıyorsanız Xorg'u kurmak en sağlıklısıdır. Genişletmek için tıkla... Nouveau sürücüsü normal sürücüden daha az performanslı diye biliyorum.
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #13 387354 dedi: Xorg kullanıyorsanız Xorg'u kurmak en sağlıklısıdır. Genişletmek için tıkla... Xorg yazan Nvidia'nın Open Source sürücüsü, kapalı kaynak olan Nvidia sürücüsü daha iyi çalışıyor şu anlık.
387354 dedi: Xorg kullanıyorsanız Xorg'u kurmak en sağlıklısıdır. Genişletmek için tıkla... Xorg yazan Nvidia'nın Open Source sürücüsü, kapalı kaynak olan Nvidia sürücüsü daha iyi çalışıyor şu anlık.
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 12 Eylül 2021 #14 Koishi Komeiji dedi: Nouveau sürücüsü normal sürücüden daha az performanslı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorsun? Eğer biliyor olsaydın bu konu açılmazdı ve sorunun çözümünü kendin bulmuş olurdun. 1372653 dedi: Xorg yazan Nvidia'nın Open Source sürücüsü, kapalı kaynak olan Nvidia sürücüsü daha iyi çalışıyor şu anlık. Genişletmek için tıkla... Bizzat 2'sinide test edip denedim açık kaynak daha iyi çalışıyor.
Koishi Komeiji dedi: Nouveau sürücüsü normal sürücüden daha az performanslı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorsun? Eğer biliyor olsaydın bu konu açılmazdı ve sorunun çözümünü kendin bulmuş olurdun. 1372653 dedi: Xorg yazan Nvidia'nın Open Source sürücüsü, kapalı kaynak olan Nvidia sürücüsü daha iyi çalışıyor şu anlık. Genişletmek için tıkla... Bizzat 2'sinide test edip denedim açık kaynak daha iyi çalışıyor.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #15 387354 dedi: Nereden biliyorsun? Eğer biliyor olsaydın bu konu açılmazdı ve sorunun çözümünü kendin bulmuş olurdun. Bizzat 2'sini de test edip denedim açık kaynak daha iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sorunun ekran kartının sürücüsünden kaynaklandığını bilmiyordum en başta.
387354 dedi: Nereden biliyorsun? Eğer biliyor olsaydın bu konu açılmazdı ve sorunun çözümünü kendin bulmuş olurdun. Bizzat 2'sini de test edip denedim açık kaynak daha iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sorunun ekran kartının sürücüsünden kaynaklandığını bilmiyordum en başta.
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 12 Eylül 2021 #16 Koishi Komeiji dedi: Hocam ben sorunun ekran kartının sürücüsünden kaynaklandığını bilmiyordum en başta. Genişletmek için tıkla... E o zaman hangi sürücünün daha iyi olduğunu kurmadan nasıl biliyorsun??
Koishi Komeiji dedi: Hocam ben sorunun ekran kartının sürücüsünden kaynaklandığını bilmiyordum en başta. Genişletmek için tıkla... E o zaman hangi sürücünün daha iyi olduğunu kurmadan nasıl biliyorsun??
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #17 Kasma sorunu çözüldü ama şifre girdikten sonra 2 dakika hala siyah ekranda kalıyor.
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #18 387354 dedi: Bizzat 2'sinide test edip denedim açık kaynak daha iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu senin deneyimine göre karar vermek yerine internette yazılan yazılara göre karar vermeyi seviyorum. Malesef internet öyle demiyor. Az önce sıkıntı kernel demiştin, gördüğün gibi kasma sorunu ekran kartı sürücüsü çıktı.
387354 dedi: Bizzat 2'sinide test edip denedim açık kaynak daha iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu senin deneyimine göre karar vermek yerine internette yazılan yazılara göre karar vermeyi seviyorum. Malesef internet öyle demiyor. Az önce sıkıntı kernel demiştin, gördüğün gibi kasma sorunu ekran kartı sürücüsü çıktı.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 12 Eylül 2021 #19 Koishi Komeiji dedi: şifre girdikten sonra 2 dakika hala siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Komutların çıktılarını foruma yapıştır bakalım, resim olarak paylaşma. Kod:Panoya kopyala inxi -SGMaxx ; cat ~/.xsession-errors | nc termbin.com 9999 ; dkms status ; dpkg -l | grep nvidia ; echo $XDG_SESSION_DESKTOP
Koishi Komeiji dedi: şifre girdikten sonra 2 dakika hala siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Komutların çıktılarını foruma yapıştır bakalım, resim olarak paylaşma. Kod:Panoya kopyala inxi -SGMaxx ; cat ~/.xsession-errors | nc termbin.com 9999 ; dkms status ; dpkg -l | grep nvidia ; echo $XDG_SESSION_DESKTOP