Xorg kullanıyorsanız Xorg'u kurmak en sağlıklısıdır.
Xorg yazan Nvidia'nın Open Source sürücüsü, kapalı kaynak olan Nvidia sürücüsü daha iyi çalışıyor şu anlık.Xorg kullanıyorsanız Xorg'u kurmak en sağlıklısıdır.
Nereden biliyorsun? Eğer biliyor olsaydın bu konu açılmazdı ve sorunun çözümünü kendin bulmuş olurdun.Nouveau sürücüsü normal sürücüden daha az performanslı diye biliyorum.
Bizzat 2'sinide test edip denedim açık kaynak daha iyi çalışıyor.Xorg yazan Nvidia'nın Open Source sürücüsü, kapalı kaynak olan Nvidia sürücüsü daha iyi çalışıyor şu anlık.
Nereden biliyorsun? Eğer biliyor olsaydın bu konu açılmazdı ve sorunun çözümünü kendin bulmuş olurdun.
Bizzat 2'sini de test edip denedim açık kaynak daha iyi çalışıyor.
E o zaman hangi sürücünün daha iyi olduğunu kurmadan nasıl biliyorsun??Hocam ben sorunun ekran kartının sürücüsünden kaynaklandığını bilmiyordum en başta.
Bunu senin deneyimine göre karar vermek yerine internette yazılan yazılara göre karar vermeyi seviyorum. Malesef internet öyle demiyor.Bizzat 2'sinide test edip denedim açık kaynak daha iyi çalışıyor.
şifre girdikten sonra 2 dakika hala siyah ekranda kalıyor.
inxi -SGMaxx ; cat ~/.xsession-errors | nc termbin.com 9999 ; dkms status ; dpkg -l | grep nvidia ; echo $XDG_SESSION_DESKTOP
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.