i3 10100F önerisi

Bütçe
3500 3700
Sıfır 1050 Ti'a sakın para vermeyin paranızı çöpe atsanız daha iyi. Onun yerine ya ikinci el GTX 1650S ya da RX 570/RX590 alın. Hatta siz 1050 Ti'ı kaç TL'ye alacağınızı söyler misiniz?

1400 1500 civarıydı fakat Letgo'dan bizim burada bir kişi 1200 TL RX 580 8 GB DDR5 satıyorda miningmi bilmiyorum onu almayı düşündüm ve RX 570 1000 TL hepsi.

1400 1500 civarıydı fakat Letgo'dan bizim burada bir kişi 1200 TL RX 580 8 GB DDR5 satıyorda miningmi bilmiyorum onu almayı düşündüm ve RX 570 1000 TL hepsi.
Mining varsa performans ve sıcaklık testlerinden anlarsınız. Ortalama olarak internetteki FPS'yi veriyorsa yoktur. Yük testinde de kapanma, siyah ekran olursa yine bir sorun vardır.

Arkadaşlar ben 2000 TL'ye kadar bir bütcem var, işlemci olarak i3 10100F almak istiyorum performans açısından ekran kartı da bulamadım. Piyasaya baktığımda alacağım anakart H410 bir anakart, SSD almayacağım, depolama 320 GB kullanacağım. Güç kaynağı olarak da 500W olmasını istiyorum. Bilgi verirseniz teşekkür ederim. (Unuttuğum bir şey varsa söylerseniz çok makul olur) :)
Arkadaşlar ben 2000 TL'ye kadar bir bütcem var, işlemci olarak i3 10100F almak istiyorum performans açısından ekran kartı da bulamadım. Piyasaya baktığımda alacağım anakart H410 bir anakart, SSD almayacağım, depolama 320 GB kullanacağım. Güç kaynağı olarak da 500W olmasını istiyorum. Bilgi verirseniz teşekkür ederim. (Unuttuğum bir şey varsa söylerseniz çok makul olur) :)
en düşük fiyat ama yüksek performans (pug,cs go valorant oynayacağım o yüzden diziyorum)

en düşük fiyat ama yüksek performans (pug,cs go valorant oynayacağım o yüzden diziyorum)
2000 in üstüde olabilir

2000 in üstüde olabilir
Kendine konu aç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı