i3 10100F - RTX 3050 sistem alınır mı?

cruelworld

Attopat
Bütçem 11.000 olduğundan beni aşıyor. RX 6600'lü sistemi itopyada gördüm fakat kasayla gelen PSU'su iyi değil ve uygun kasa değiştirme seçeneği yoktu.
Hocam benim attığımda FSP PSU var sadece Watt odaklı bakmamanız gerekiyor. GamePower PSU pek önerilen bir güç kaynağı değildir. Gene de siz bilirsiniz.

Evet, ben de sizin gibi GamePower olanın kötü olduğunu belirtmek istedim. Phtanom sistem de 12.000 lira olduğundan bütçemi aşıyor. 11.000 civarına hazır sistem bekliyorum ama pek gelmiyor şu sıralar. Gelenlerin de kasası dandik.
Hocam benim attığımda FSP PSU var sadece Watt odaklı bakmamanız gerekiyor. GamePower PSU pek önerilen bir güç kaynağı değildir. Gene de siz bilirsiniz.

Evet, ben de sizin gibi GamePower olanın kötü olduğunu belirtmek istedim. Phtanom sistem de 12.000 lira olduğundan bütçemi aşıyor. 11.000 civarına hazır sistem bekliyorum ama pek gelmiyor şu sıralar. Gelenlerin de kasası dandik.
Bu attığınız sistem de fena değil ancak dediğim gibi hem kasa hem PSU kötü. Ayrıca kartın 130W TDP'si var. Isınabilir tek fanla, ısınmaz diyemem. Ancak bütçede oynama olmuyorsa fena bir sistem değil, bekleyin. Belki konuya daha iyi indirim yakalayan arkadaş başka bir sistem atar.

Bu sistem fena olmadı ancak bütçenizi 500 tl gibi aşıyor gene.

@cruelworld

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı