i3-10100F RTX 3050 sistem nasıldır?

İş işten geçmiş hocam canınızı sıkmayın fena bir sistem değil fakat fiyatını hak etmiyor o kadar.

En nefret ettiğim şey kazıklanmak ya. Neyse önemli değil kötü sistem değil en azından RDR2 Full ayarlarda 70-80 FPS oynayabiliyordum.

Parçalara göre fiyat normal, Daha iyisi olabilir miydi o fiyata, tabii olurdu, fakat ayni markalarla degil

Hocam böyle düşünen tek siz varsınız gerçekten. Teşekkür ederim teselli oldu biraz :D

Anakart: MSI Pro H410M-B
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-10100F CPU 4.20GHz
Ekran Kartı: GeForce RTX 3050
RAM: GSkill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V Kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35V
SSD: Crucial 500GB P3 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD (3500 MB Okuma / 1900 MB Yazma)
Kasa: Rampage Victory 1x12mm FANLI 600W 80 Plus Bronze MidT ATX KASA
Monitör: ASUS 23, 6" VG24VQR 1ms 165Hz PIVOT Curved Gaming MONITOR

Sizce sistemim nasıl? Bu fiyata daha iyisi toplanabilir miydi? Teşekkür ederim.
Aldığım gün fiyat (4 Şubat 2023): 16.393,31 TL
Gördüğüm en sağlam kazık.
13Kya R5 5500 3060 12GB aldım yediğin kazığı sen düşün.

Sizce satıp daha mantıklısını mı toplamalıyım sistem yeter mi diyorsunuz? Satmada problem yaşarım sanırım.

Benim tavsiyem.
* Anakart satılıp üzerine para eklenip H610 modeli alınmalı.
* PSU kesinlikle değiştirilmeli, aynı watt değerinde daha iyi bir marka alınmalı.
* RAM'lar isteğe göre değiştirilebilir.

Çok sağlam markalar değil hocam değiştirmeniz sizin yararınıza.

En nefret ettiğim şey kazıklanmak ya. Neyse önemli değil kötü sistem değil en azından RDR2 Full ayarlarda 70-80 FPS oynayabiliyordum.
Bu durumdan ders aldıysanız ne mutlu bana özellikle teknolojik ürün alırken bu işten anlayan birisine danışmak önemli, en kötü forum açsaydınız buradaki arkadaşlar yardımcı olurdu.

Benim tavsiyem.
* Anakart satılıp üzerine para eklenip H610 modeli alınmalı.
* PSU kesinlikle değiştirilmeli, aynı watt değerinde daha iyi bir marka alınmalı.
* RAM'lar isteğe göre değiştirilebilir.

Çok sağlam markalar değil hocam değiştirmeniz sizin yararınıza.

Setupta oynanması gerek bir şey yok aslında. Belki PSU değiştirilebilir. Diğerleri gereksiz olur. Hele hele RAM'ler. 10100F 2666MHz üstüne çıkamazken RAM değiştirmek gereksiz olur.

Bu durumdan ders aldıysanız ne mutlu bana özellikle teknolojik ürün alırken bu işten anlayan birisine danışmak önemli en kötü forum açsaydınız buradaki arkadaşlar yardımcı olurdu.

Katılma tarihim 7 Şubat zaten keşke daha önce olsaymış. Vatandaki arkadaşla birlikte toplamıştık bende diyorum ne kadar iyi sistem falan. Hiç bilgisayar araştırmadan almıştım dediğim gibi iPhone 14 alırken bilgisayar aldım ne kadar sağlıklı olabilir ki :D

Ama şunu belirteyim en büyük pişmanlığım işlemci konusunda. Neyse ders aldık en azından artık olmaz böyle bir şey ama sanmıyorum sırf bunun için değiştirmem bilgisayarımı. Her oyunu oynuyorum yetiyor zaten ortadaki problem fazla fiyat ödemiş ve daha iyi bir sistem alamamış olmam.

Setupta oynanması gerek bir şey yok aslında. Belki PSU değiştirilebilir. Diğerleri gereksiz olur. Hele hele RAM'ler. 10100F 2666MHz üstüne çıkamazken RAM değiştirmek gereksiz olur.
PSU değiştirmem ne işe yarar?

Birkaç ay önce 12 k ya ASUS Dual RX 6600 R5 5500 sistem almistim uanina ASUS VP 249qgr monitor ile 16 k odemistim siz çok kazık yemişsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı