S sinnerman.py Femtopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 25 27 Aralık 2020 #1 Öncelikle merhaba, yarın İtopya üzerinden aşağıda belirtmiş olacağım linkteki sistemi alacağım. Son kez size danışmak istedim. Link: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA Intel Core i3 10100F 3.60GHz 6MB önbellek 4 çekirdek 1200 14nm işlemci. MSI H410M-A PRO 2933MHz DDR4 soket 1200 M.2 HDMI DVI mATX anakart. Patriot 8 GB Viper Steel siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single kit RAM. Game Booster GB-G3309B 550W 80+ mesh panel USB 3.0 mid Tower kasa. MSI Radeon RX 5600 XT Mech OC 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı. Monitör olarak: MSI 23.8" Optix G241 144Hz 1ms 2X HDMI DP FHD IPS FreeSync Gaming monitör. Not: SSD, HDD ve fazladan RAM olduğu için fazladan eklemedim. 16 GB RAM olacak şekilde. Ekle çıkar dediğiniz bir şeyler var mıdır? Monitör dahil 6800 TL bütçem var. İyi akşamlar.
Öncelikle merhaba, yarın İtopya üzerinden aşağıda belirtmiş olacağım linkteki sistemi alacağım. Son kez size danışmak istedim. Link: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA Intel Core i3 10100F 3.60GHz 6MB önbellek 4 çekirdek 1200 14nm işlemci. MSI H410M-A PRO 2933MHz DDR4 soket 1200 M.2 HDMI DVI mATX anakart. Patriot 8 GB Viper Steel siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single kit RAM. Game Booster GB-G3309B 550W 80+ mesh panel USB 3.0 mid Tower kasa. MSI Radeon RX 5600 XT Mech OC 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı. Monitör olarak: MSI 23.8" Optix G241 144Hz 1ms 2X HDMI DP FHD IPS FreeSync Gaming monitör. Not: SSD, HDD ve fazladan RAM olduğu için fazladan eklemedim. 16 GB RAM olacak şekilde. Ekle çıkar dediğiniz bir şeyler var mıdır? Monitör dahil 6800 TL bütçem var. İyi akşamlar.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 27 Aralık 2020 #2 PSU değiştiriniz.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #3 Kasa ve PSU olmamış. Bir de Mech serisi ekran kartları pek serin çalışmıyordu diye hatırlıyorum.
adnan.mihci Decipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.212 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #4 Yani üst seviye bir sistem olmasaydı PSU sorun olmazdı ama böyle bir sistem için sorun Bu yüzden PSU önerim psu - Google Alışveriş Kasa önerim zalman kasa - Google Alışveriş Ekran kartı model önerim rx5600xt - Google Alışveriş Veya rx5600xt - Google Alışveriş
Yani üst seviye bir sistem olmasaydı PSU sorun olmazdı ama böyle bir sistem için sorun Bu yüzden PSU önerim psu - Google Alışveriş Kasa önerim zalman kasa - Google Alışveriş Ekran kartı model önerim rx5600xt - Google Alışveriş Veya rx5600xt - Google Alışveriş
S sinnerman.py Femtopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 25 28 Aralık 2020 #5 Verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim. Son halini böyle yaptım: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA Güzel mesajlarınız için teşekkürler.
Verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim. Son halini böyle yaptım: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA Güzel mesajlarınız için teşekkürler.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 28 Aralık 2020 #6 sinnerman.py dedi: Verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim. Son halini böyle yaptım: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA Güzel mesajlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynı PSU'nun lacivertini seçmişsiniz. PowerBoost yerine başka marka PSU alın. Gerekirse ekran kartından kısın.
sinnerman.py dedi: Verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim. Son halini böyle yaptım: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA Güzel mesajlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynı PSU'nun lacivertini seçmişsiniz. PowerBoost yerine başka marka PSU alın. Gerekirse ekran kartından kısın.
S sinnerman.py Femtopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 25 28 Aralık 2020 #7 PustiPowerV2 dedi: Aynı PSU'nun lacivertini seçmişsiniz. Power Boost yerine başka marka PSU alın. Gerekirse ekran kartından kısın. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son halini buna getirdim. Ne dersiniz? Silinen üye dedi: Yani üst seviye bir sistem olmasaydı PSU sorun olmazdı ama böyle bir sistem için sorun. Bu yüzden PSU önerim psu - Google Alışveriş Kasa önerim zalman kasa - Google Alışveriş Ekran kartı model önerim rx5600xt - Google Alışveriş Veya rx5600xt - Google Alışveriş Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için çok teşekkürler. Son halini böyle yaptım: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
PustiPowerV2 dedi: Aynı PSU'nun lacivertini seçmişsiniz. Power Boost yerine başka marka PSU alın. Gerekirse ekran kartından kısın. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son halini buna getirdim. Ne dersiniz? Silinen üye dedi: Yani üst seviye bir sistem olmasaydı PSU sorun olmazdı ama böyle bir sistem için sorun. Bu yüzden PSU önerim psu - Google Alışveriş Kasa önerim zalman kasa - Google Alışveriş Ekran kartı model önerim rx5600xt - Google Alışveriş Veya rx5600xt - Google Alışveriş Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için çok teşekkürler. Son halini böyle yaptım: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 28 Aralık 2020 #8 sinnerman.py dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son halini buna getirdim. Ne dersiniz? Önerileriniz için çok teşekkürler. Son halini böyle yaptım: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam parça parça toplamamız mümkün mü?
sinnerman.py dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son halini buna getirdim. Ne dersiniz? Önerileriniz için çok teşekkürler. Son halini böyle yaptım: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam parça parça toplamamız mümkün mü?
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 28 Aralık 2020 #9 Fena değil derim. sinnerman.py dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son halini buna getirdim. Ne dersiniz? Önerileriniz için çok teşekkürler. Son halini böyle yaptım: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Peki sizde aynı RAM'den bir tane daha var mı? Tıpatıp aynısından.
Fena değil derim. sinnerman.py dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son halini buna getirdim. Ne dersiniz? Önerileriniz için çok teşekkürler. Son halini böyle yaptım: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Peki sizde aynı RAM'den bir tane daha var mı? Tıpatıp aynısından.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #10 Hatırladığım kadarıyla Mech serisi pek serin çalışmıyordu.