i3 10100F + RX 5600 XT sistem toplama önerisi(6800 TL)

RX 5600XT gerçekten üzebilir hocam. @PanzerTR.
Beni örnek göstermek pek mantıklı değil.

Evet, sorun yaşıyorum hem de çok ama bu kartın sorunlu olduğunu göstermez. Özel bir sorun olabilir, maalesef bilemiyorum.

Ayrıca 1660 Ti alacağıma 5600XT alırdım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bütçede arkadaş hangi 5600XT modelini bulmuş?

İşlemci:

Tamam monitörü öyle yaparım. Tek çare 1660 Super kalıyor. Oda dediğim gibi benim araştırmama göre (çok bilgili değilim) daha iyi performans gördüm ama yazılımsal vs. arkadaşların çok sıkıntı yaşadıklarını duydum/okudum.

Yok hocam. RX 5600XT GTX 1660 Super'den iyidir fakat RTX 2060'dan kötüdür.

Beni örnek göstermek pek mantıklı değil.

Evet, sorun yaşıyorum hem de çok ama bu kartın sorunlu olduğunu göstermez. Özel bir sorun olabilir, maalesef bilemiyorum.

Ayrıca 1660 Ti alacağıma 5600XT alırdım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bütçede arkadaş hangi 5600XT modelini bulmuş?

İşlemci:

MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı

Güncel fiyatı: 2889₺

Öncelikle merhaba, yarın İtopya üzerinden aşağıda belirtmiş olacağım linkteki sistemi alacağım. Son kez size danışmak istedim.

Link: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA

Intel Core i3 10100F 3.60GHz 6MB önbellek 4 çekirdek 1200 14nm işlemci.
MSI H410M-A PRO 2933MHz DDR4 soket 1200 M.2 HDMI DVI mATX anakart.
Patriot 8 GB Viper Steel siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single kit RAM.
Game booster GB-G3309B 550W 80+ mesh panel USB 3.0 mid Tower kasa.
MSI Radeon RX 5600 XT Mech OC 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı.

Monitör olarak: MSI 23.8" Optix G241 144Hz 1ms 2X HDMI DP FHD IPS FreeSync Gaming monitör.

Not: SSD, HDD ve fazladan RAM olduğu için fazladan eklemedim. 16 GB RAM olacak şekilde.

Ekle çıkar dediğiniz bir şeyler var mıdır?
Monitör dahil 6800 TL bütçem var.

İyi akşamlar. :)

Bence burayada bir göz at derim, İtopya bana biraz pahalı geliyor. Ve çok iyi yorumlarda görmedim son 15 günde bilgisayar toplamaya çalışırken.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı