I3 10100F RX 6500 XT High on Life kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Nezu_V99

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB 3200 MHz
Ekran kartı
6500 XT
Anakart
H510M
İşlemci
I3 10100F
i3 10100F ve 6500XT olan bir bilgisayarım var fakat optimizasyondan mı yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum oyun kasıyor.
Ben ekran kartı driverından oldunu düşünüyorum çünkü A Way Out indirdimde de olmuştu onda eski driver yükleyince hata kalkmıştı fakat bunda olmuyor ne yapmalıyım?

Peki hocam böyle bir şey olursa ne yapmalıyım ve neden RDR2 gibi bir oyunda ultrada bunları yapmıyor?
Eğer sıcaklıklar yüksek ise termal macun bakımı yapın. Stok soğutucu kullanıyorsanız yenisi ile değiştirin (bütçe belirterek yeni konu açmanızı öneririm).

RDR2 gibi bir oyunda neden yapmıyor en ufak bir fikrim yok lakin belki şu anda oynadığın oyunun optimizasyon sorunları vardır ilk kez duyuyorum.

Eğer sıcaklıklar yüksek ise termal macun bakımı yapın. Stok soğutucu kullanıyorsanız yenisi ile değiştirin (bütçe belirterek yeni konu açmanızı öneririm).

RDR2 gibi bir oyunda neden yapmıyor en ufak bir fikrim yok lakin belki şu anda oynadığın oyunun optimizasyon sorunları vardır ilk kez duyuyorum.

Hocam sıcaklık en fazla 50 dereceyi görüyor.
Dedim gibi muhtemeln ekran kartının optimizasyonundan dolayı nasıl düzeltebilirim sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı