i3 10100F RX 6600 setup ne kadar eder?

J. Barbaro

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci: Intel Core i3-10100F İşlemci
Anakart: Gigabyte H410M S2H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart
RAM: 2X Panther marka 8 GB RAM 3200 MHz
SSD: 500 GB'lik NVMe M.2 SSD mi ne tam hatırlamıyorum
Kasa: Gamepower Dark Side 650W +80 Bronze Dahili PSU'lu 1x120mm ARGB Fan ARGB LED Bar Temperli Cam Gaming Mid ATX Kasa
Ekran kartı: XFX RX6600 8 GB VRAM
Game Booster'in 24 inçlik 144 Hz 1 ms monitörü var bir de.
Alalı 1.5 sene oldu tertemiz kullandım ne mining, overclock falan sadece oyun oynadım o da aşırı değil.
Monitörle beraber kaça satarım?

15'e gitmezmi monitör dahil?

Satmak mantıklı mı sizce telefon alacağım iPhone sonra tekrar yeniden bilgisayar toplarım diye düşündüm hem de daha iyi bir şey.

12'ye satarsın Max 13K olur ama o da uzun sürer direk 12'ye sat. Telefon olarak şu anki telefon çok kötü değilse biriktir telefon al. iPhone olarak 13'ten altı alınmaz.

12'ye satarsın Max 13K olur ama o da uzun sürer direk 12'ye sat. Telefon olarak şu anki telefon çok kötü değilse biriktir telefon al. iPhone olarak 13'ten altı alınmaz.
Hocam ben lise 2'yim şuan 3'e geçiyoruz. YKS'ye çalışmak için bilgisayarı satmayı düşünüyorum iphone 15 almayı planlıyorum. Sizce sattıktan sonra çalışır mıyım? Ayrıca iphone 15 almak mantıklı mı?

Hocam ben lise 2'yim şu an 3'e geçiyoruz. YKS'ye çalışmak için bilgisayarı satmayı düşünüyorum iPhone 15 almayı planlıyorum. Sizce sattıktan sonra çalışır mıyım? Ayrıca iPhone 15 almak mantıklı mı?

iPhone 15 gayet mantıklı bilgisayarı da çok kullanamazsınız zaten bu seneden sonra diğer sene YKS var. Bence olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı