i3 10100F RX 6600 sistem ne kadar eder?

Hocam biraz garip bir soru olacak ama GTA 6'yı da sizce 2K Ultra'da oynatır mı bu çıktığında tahmini bir şey söylerseniz yeterli.

Hocam GTA 2025 de bilgisayara gelmeyecek zaten, gelecek sene oynama gibi bir hayaliniz varsa oyun konsollarına yönelmeniz daha iyi olacaktır, ayrıyeten GTA gibi RDR2 gibi oyunlar ilk konsola çıkar. Çıkış tarihinden 1-1.5 yıl sonra ise bilgisayara gelir bunu bilmenizde fayda var. (RX 7700 XT her ne kadar 2K kartı olsa da GTA 6'nın ben bilgisayar optimizasyonun iyi olacağını düşünmüyorum)

Çıkmamış bir oyun için kesin bir şey söylemek zor ve doğru olmaz. Ancak optimizasyon konusunda da çok kötü olacağını sanmıyorum, sonuçta PS5'e çıkacak bir oyun ve PS5'in kartı, 6700 seviyesinde. 7700XT ise 4070 benzeri bir kart ve günümüzdeki neredeyse her oyunu rahatça 1440p çözünürlükte oynatabiliyor.
O halde rahatça 2K'da oynatır diye düşünüyorum teşekkürler herkese.

Sistem bu haliyle 13K bandında satılabilir. Monitörlü şekilde ise 15-16K'ya satılabilir. Siz isterseniz 1K fazladan koyun satis fiyatına. Satilmadigi takdirde kademeli olarak düşersiniz.
Hocam satmak mantıklı değil mi sizce de zaman geçtikçe değer kaybediyor satarım parayı altın yaparım üstüne biraz daha eklerim 25 30'a güzel bir sistem dizerim.

Hocam satmak mantıklı değil mi sizce de zaman geçtikçe değer kaybediyor satarım parayı altın yaparım üstüne biraz daha eklerim 25 30'a güzel bir sistem dizerim.

Bu dediğiniz satıp altın yapmak fikri daha mantıklı biraz beklersiniz en azında 7700 XT 7500F'li bir sistem alır keyfinize bakarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence de satmak daha mantıklı hocam. Dediğiniz gibi değer kaybediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı