i3 10100F & RX6500 XT sistem kapanıyor

Metrahen

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RX6500XT
Anakart
MSI H510 PRO
İşlemci
i3 10100F
Şu ana kadar bilgisayarda bir sıkıntı yoktu ama 3 gün önce bilgisayar kapanmaya başladı, genellikle oyuna girince kapanıyordu. Termal macunu daha yeni yeniledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kuzeniminde aynı sorunun farklı hali vardı sorun anakartın bilmem ne girişlerinde kısa devre olmuş. Garantiye verip yaptırmıştı.

Benim kuzeniminde aynı sorunun farklı hali vardı sorun anakartın bilmem ne girişlerinde kısa devre olmuş. Garantiye verip yaptırmıştı.
Ama şu an senin cihazını başka parçalarla deneyip gozlemlemeden şudur budur demek yanlış. Şimdi PSU deriz sorun ramdedir vesaire vesaire.

Hep aynı sürelerde mi kapanıyor?
Kapanınca açmaya çalıştığınızda hemen açılıyor mu?

Hep aynı değil değişiyor evet düğmeye basınca açılıyor direk

Ama şu an senin cihazını başka parçalarla deneyip gozlemlemeden şudur budur demek yanlış. Şimdi PSU deriz sorun ramdedir vesaire vesaire.

Evet eğer garantisi varsa göndereceğim

Güç sorunu olsa kapanması gerekirdi, işlemci sıcaklığıda normal olduğuna göre, PSU elektrik kablosundaki gevşeklik, akım korumalı priz, priz gevşekliği gibi durumlara bakılmalı.

Ama nedense garip bir şekilde kapanıyor mesela OCCT de Power testi yaparken SS alma tuşuna bastım kapandı acaba driverde sıkıntı olabilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı