Merhaba, imzada bulunan sistemi topladım 2 gün önce. Herşeyim çok stabil ve sorunsuz. Ancak güç kaynağını indirimde aldım hızlı bir araştırma yaparak. Genel olarak Sharkoon hakkında yorumlar iyi ama nedense bu markaya bir ısınamadım. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Daha önce kullanıp sorun...
Herkese selam, ince hesaptan https://www.incehesap.com/ohm-2757x-frekanstv-r7-2700x-fiyati-45487/ Bu bilgisayarı alma kararı verdim tüm parçalarını çok beğendim ancak psu suna güvenemedim ve sharkoon seçtim ama yinede içim rahat değil cooler master gibi markalara da bütçe yetmiyor :/...
Merhabalar. Bu sistemde bazı küçük şeyler dışında diğer bütün bileşenleri çok beğendim. Ama PSU'dan çok ama çok fazla kokuyorum. Acaba bu sistemi aldığımda sistemde herhangi bir yanma vs. olur mu? Kısacası sharkoon marka PSU'lar kaliteli midir? Sistemin linki:DH-A1/Ryzen 5 2600/MSI RX580 Armor...
Ryzen 5 3500 ve RX5600 XT sisteme Sharkoon SHP650 V2 650W 80 Plus 120mm Fan Siyah Power Supply - incehesap.com bu PSU takılır mı? Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
https://www.hepsiburada.com/sharkoon-shp650-v2-650w-80-120-mm-fanli-atx-guc-kaynagi-p-HBV00000BT3MA Bu psu alınır mı? Başka model psu' da tavsiye edebilirsiniz. Bütçe max 450tl.
Merhaba arkadaşlar, bu konuda sizlere Sharkoon SHP V2 modeli neden tercih edilmemeli, bunu anlatmaya çalışacağım. Böyle bir konuyu açmamın sebebi Sosyal'de dolaşırken gün içinde en az 2-3 kez bu PSU ile bir toplama veya "alınır mı?" adı altında konu görmem. Konuda önce sebeplerini anlatıp...
Emin misin hangi markaya ait olduğunu bile bilmiyorsundur. Aigo'ya ait bir ürün bu PSU Çin'deki pazar payı çok büyük Türkiye de bilinmese de shp 650 V2 çöpünden daha iyidir.
Emin misin hangi markaya ait olduğunu bile bilmiyorsundur. Aigo'ya ait bir ürün bu PSU Çin'deki pazar payı çok büyük Türkiye de bilinmese de shp 650 V2 çöpünden daha iyidir.
Merhaba arkadaşlar, bu konuda sizlere Sharkoon SHP V2 modeli neden tercih edilmemeli, bunu anlatmaya çalışacağım. Böyle bir konuyu açmamın sebebi Sosyal'de dolaşırken gün içinde en az 2-3 kez bu PSU ile bir toplama veya "alınır mı?" adı altında konu görmem. Konuda önce sebeplerini anlatıp...
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Çok giriş seviyesi bir sistem bence. En fazla 2-3 sene götürür. Ekran kartını değiştirmek zorunda kalırsın. Ek olarak 10100F yerine 10400F daha mantıklı olur.