Bildiğim kadarıyla, üstteki daha yeni.Alttaki ikisi arsındaki fark nedir?
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com FSP FSP500-60AHBC Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
FSP FSP500-60AHBC Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
CV serisi VS serisinin güncellenmiş hali değil, üst modeli. Şu an ikisi de satılıyor.Bu PSU olabilir: Corsair CV450 450W (CP-9020209-EU) Power Supply (PSU)
Hem güncel hem Corsair gibi güven veren bir markanın ürünü ayrıca bu beyaz etiketli VS serilerinin güncellenmiş, kablolarının hardal renginde olmadığı ve +bronz olan halidir diyebiliriz.
Aynı fiyat aralığında bir tık daha yüksek performanslı(12v kanalından VS serisine göre bir tık daha yüksek watt veriyor ve ayrıca +white yerine +bronz) ve daha güncel olduğu için mecazen söyledim.CV serisi VS serisinin güncellenmiş hali değil, üst modeli. Şu an ikisi de satılıyor.
Ek olarak ona 400 TL verilmez bence.
CV > VS
bu sağlam diyorsanız alabilirimHydro K en iyi aralarından ama ben 20 TL fazla verip bunu almanızı tavsiye ederim.
Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
şuan 1650super elimde var ve psu almışken en az 500w almayı düşünüyordum ama mantıklı öneriBu psu olabilir: Corsair CV450 450W (CP-9020209-EU) Power Supply (PSU)
Hem güncel hem corsair gibi güven veren bir markanın ürünü ayrıca bu psu(cv450) beyaz etiketli VS serilerinin güncellenmiş, kablolarının hardal renginde olmadığı ve +bronz olan halidir diyebiliriz.
350-400 olarak belirttiğiniz bütçeye de tam olarak uyuyor ayrıca nasio olursa benim almayı planladığım kendi i3 10100f sistemimde kullanacağım psu dur kendisi eğer 200watt üzeri harcayan bir ekran kartı kullanmayacaksanda bir sorun yaratacağını düşünmüyorum ancak 160watt ve aşağı TDP değerli bir ekran kartı alırsan daha garanti olur.
Ayrıca bu psu hakkında hiçbir olumsuz yoruma rastlamadım henüz modüler olmaması dışında tabi modüler bi psu zaten bu fiyatta olmaz.