i3 10100F sistem toplama

Sapphire markası Turbox markası ile yakın kalitede ürünler üretiyor. Kesinlikle önermem. PSU olarak FSP Hydro k 500W alın derim. Kasa olarak Zalman ZM-T6 alıp fan ekleyebilirsiniz veya Zalman n5mf alabilirsiniz. Anakart olarak MSI'dan şaşmayın derim ama BIOSTAR kötü değil (bu bütçede). İsteğiniz veya sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Sanırım bilgisayardan fazla anlıyorsunuz GPU fiyatları son zamanlarda bayağı bir arttı. Rica etsem rekabetçi oyunlarda orta ayarlarda 120 FPS'yi geçecek 10100Fli güzel bir ekran karı ile PSU ile işiniz yoksa bana bir PC toplayabilirmisniz (rica)

Bana bilgisayar toplayabilir misiniz?
Hocam mesajımı gördünüz mü acaba?

5056 TL tutuyor. RAM'den iki tane alacaksanız kit halinde almalısınız.

Etikete Sapphire sen mi yazdın? Sapphire ise normal zaten kısa sürede arızalanması :)

Önceki konuna göre başlığı güncelledim.

Sapphire kullanıyorsanız donanımsal sorun yaşıyor olma ihtimaliniz yüksek. Ben Sapphire tavsiye etmem. Bunu da her fırsatını bulduğumda bas bas bağırırım. Ama Sapphire tavsiye eden arkadaşları bu konularda pek göremeyiz nedense 😏

Yahu arkadaş kime elimi atsam Sapphire kullanıcısı çıkıyor. Sonra da Sapphire tavsiye etmiyorum dediğimde ben kötü oluyorum. Kulübe hoş geldiniz o zaman: Sapphire Mağdurları...

Tekrar paylaşalım videmouzu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğru biliyormuşum işte. Recep hocam diyordu.

Doğru biliyormuşum işte. Recep hocam diyordu.

Recep Baltaş'ın dediklerini pek doğru bulmuyorum. Genelde bir markaya kötü deyip ertesi gün incelemesini yapıp iyi diyebiliyor.
Açıkçası ben çok beğenmiyorum markalar hakkındaki eleştirilerini.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı