NyanKa Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 205 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2021 #1 Selamlar. Twitch'de yayınlar yapıyorum ancak donmalar oluyor. İnternetimden mi yoksa bilgisayardan mı çözemedim. Sistem: i3 10100F, GTX1650, 16 GB RAM, SSD takılı. İnternet testim şu şekilde: Acaba monitörümün 1440x900 olmasına rağmen 1920x720 yayın açmamdan mı kaynaklı? Cevaplarsanız sevinirim.
Selamlar. Twitch'de yayınlar yapıyorum ancak donmalar oluyor. İnternetimden mi yoksa bilgisayardan mı çözemedim. Sistem: i3 10100F, GTX1650, 16 GB RAM, SSD takılı. İnternet testim şu şekilde: Acaba monitörümün 1440x900 olmasına rağmen 1920x720 yayın açmamdan mı kaynaklı? Cevaplarsanız sevinirim.
KS KS NyanKa Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 205 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2021 #11 TeknoUtku dedi: Yayını ekran kartı üzerinden mi yoksa işlemci üzerinden mi yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. berqezz dedi: Yayını açtığın zaman işlemci % kaç kullanılıyor ona bak istersen. Genişletmek için tıkla... %5 Civarı kullanıyor. Çok değişiyor bazen 2.5a kadar düşüyor. Artı 0 Eksi
TeknoUtku dedi: Yayını ekran kartı üzerinden mi yoksa işlemci üzerinden mi yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. berqezz dedi: Yayını açtığın zaman işlemci % kaç kullanılıyor ona bak istersen. Genişletmek için tıkla... %5 Civarı kullanıyor. Çok değişiyor bazen 2.5a kadar düşüyor.
demo11 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 418 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #12 NyanKa dedi: Bilmiyorum. %5 Civarı kullanıyor. Çok değişiyor bazen 2.5a kadar düşüyor. Genişletmek için tıkla... Bu kadar az kullanılması da mantıklı değil aslında. Artı 0 Eksi
NyanKa dedi: Bilmiyorum. %5 Civarı kullanıyor. Çok değişiyor bazen 2.5a kadar düşüyor. Genişletmek için tıkla... Bu kadar az kullanılması da mantıklı değil aslında.
KS KS NyanKa Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 205 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2021 #13 berqezz dedi: Bu kadar az kullanılması da mantıklı değil aslında. Genişletmek için tıkla... Bence de. Artı 0 Eksi
berqezz dedi: Bu kadar az kullanılması da mantıklı değil aslında. Genişletmek için tıkla... Bence de.
ynot Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #14 OBS ayarlarını atar mısın? Yayını NVIDIA Shadow Play'den de yapabilirsin ekran kartından çok az kullanıyor. Artı 0 Eksi
OBS ayarlarını atar mısın? Yayını NVIDIA Shadow Play'den de yapabilirsin ekran kartından çok az kullanıyor.
KS KS NyanKa Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 205 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2021 #15 TeknoUtku dedi: OBS ayarlarını atar mısın? Yayını NVIDIA Shadow Play'den de yapabilirsin ekran kartından çok az kullanıyor. Genişletmek için tıkla... 2000bit 1920x720 30fps Bu arada oyunu oynarken fps çok yüksek oluyor kasan şey yayın oyun değil. Artı 0 Eksi
TeknoUtku dedi: OBS ayarlarını atar mısın? Yayını NVIDIA Shadow Play'den de yapabilirsin ekran kartından çok az kullanıyor. Genişletmek için tıkla... 2000bit 1920x720 30fps Bu arada oyunu oynarken fps çok yüksek oluyor kasan şey yayın oyun değil.
ynot Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #16 NyanKa dedi: 2000BIT 1920x720 30FPS. Bu arada oyunu oynarken FPS çok yüksek oluyor kasan şey yayın oyun değil. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı mı kullanıyor yoksa işlemci mi olduğunu anlamam için fotoğraf atarsan daha iyi olur. Düzelmezse Shadow Play'e geç. Artı 0 Eksi
NyanKa dedi: 2000BIT 1920x720 30FPS. Bu arada oyunu oynarken FPS çok yüksek oluyor kasan şey yayın oyun değil. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı mı kullanıyor yoksa işlemci mi olduğunu anlamam için fotoğraf atarsan daha iyi olur. Düzelmezse Shadow Play'e geç.
KS KS NyanKa Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 205 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2021 #17 TeknoUtku dedi: Ekran kartı mı kullanıyor yoksa işlemci mi olduğunu anlamam için fotoğraf atarsan daha iyi olur. Düzelmezse Shadow Play'e geç. Genişletmek için tıkla... neyin fotoğrafını atayım ayarların mı? Artı 0 Eksi
TeknoUtku dedi: Ekran kartı mı kullanıyor yoksa işlemci mi olduğunu anlamam için fotoğraf atarsan daha iyi olur. Düzelmezse Shadow Play'e geç. Genişletmek için tıkla... neyin fotoğrafını atayım ayarların mı?
ynot Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #18 Ekran kartı üzerinden yapıyorsun sıkıntı çıkmaması lazım yayınlarda hala kasıyor mu ya da anlık drop yiyor olabilrisin. Artı 0 Eksi
Ekran kartı üzerinden yapıyorsun sıkıntı çıkmaması lazım yayınlarda hala kasıyor mu ya da anlık drop yiyor olabilrisin.