Egsoz fanini üst tarafa taktım üst tarafdan kasa içinden takamadım denedim fanların delik yerine sıgmıyor kasa fanı egzoz fanı kasa içine üflüyor eski fan varken kasa üstü sıcak olurdu şimdi serin
Stres testini yapım hocam soğutucu ayarları nerden bakılıyodu hocam
Hocam bide şöyle bişey var dying light 2 oynuyorum sıcaklık bu fanı almadan önce 80 kdr çıkmıştı sıcaklık
Öncelikle elinde kaç adet fan var anlayamadım fakat, önden içeriye doğru hava alış arka veya üstten çıkış uygundur. Önemli olan sıcak havanın içeride birikmeden tahliye edilmesi. AIDA64 testinde bir sorun görmüyorum. Statistic kısmını da gönderebilirsen CPU coolerın kaç RPM olduğunu görebiliriz. Eğer kasa fanlarını da anakartına bağladıysan onları da göreceğiz.
Soğutucu ayarlarını kontrol etmek için BIOS a bakmalısın. Örneğin ASUS marka anakartlarda Q-Fan özelliği var ve CPU Cooler'ın kaç RPM de döneceğini ayarlayabiliyorsun. El ile bir ayar yapmış olabilirsin. O yüzden BIOS ayarlarını sıfırla.
Dying Light 2 gibi ağır oyunlarda 80 derecede çalışması normal. Fakat 80 derece üzerine çıkması uzun vadede sorun yaşatabilir.