i3 10100F sistemde FPS düşmesi

turhanfurkan

Hectopat
Daha fazla  
RAM
GxSkill Red 16 GB Single Kit
Ekran kartı
Sapphire RX550 4 GB
Anakart
Gigabyte H410M H
İşlemci
Intel I3 10100F
Herkese merhaba,
Yaklaşık 1 aydır Valorant ve LoL oynarken FPS değerlerim 200'den 60'a hatta bazen 20'e kadar düşüyor. En başta bilgisayarımı temizlemediğimden kaynaklı olarak düşünmüştüm fakat bilgisayarı temizlettim ve termal macunlarını yenilettim. Buna rağmen hala sorunum hala devam ediyor. Ekran kartı driverını DDU ile kaldırıp tekrardan kurdum. SSD ve HDD'de gereksiz dosyaları sildim ama bir türlü sorunu çözemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,
Yaklaşık 1 aydır Valorant ve LoL oynarken FPS değerlerim 200'den 60'a hatta bazen 20'e kadar düşüyor. En başta bilgisayarımı temizlemediğimden kaynaklı olarak düşünmüştüm fakat bilgisayarı temizlettim ve termal macunlarını yenilettim. Buna rağmen hala sorunum hala devam ediyor. Ekran kartı driverını DDU ile kaldırıp tekrardan kurdum. SSD ve HDD'de gereksiz dosyaları sildim ama bir türlü sorunu çözemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bro islemcimiz ve anakartımız aynı benim ekran kartım XFX RX 570 8 GB RAM'im de 8 ama bende de var aynı sorun.

Herkese merhaba,
Format denediniz mi?

Aynı işlemciyi kullanıyorum Ssd ile anakartımız farklı ekran kartımız farklı ama herhangi bi sıkıntı yaşamıyorum anlamadım çok değişik sıkıntılar yaşıyor konularda 😀
Ben de anlamadığım için buraya yazdım zaten bro :D Normalde asla kasmayan bilgisayarım yaklaşık 1 aydır böyle yapıyor..

Dosya Ekleri

• FPS Değerleri.png
    FPS Değerleri.png
    926,7 KB · Görüntüleme: 33

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı