i3 10100F sistemde görüntü gelmiyor

Şafak özdemir

Hectopat
Daha fazla  
Sistem:
İşlemci: Intel i3 10100F.
Anakart: ASUS Prime H410M-F.
Ekran kartı: MSI GT 1030.
RAM: G.Skill 8 GB 3000MHz.
PSU: 400W.

Merhaba bütçem yetmediği için HDD hariç her şeyi sıfırdan satın aldım sistemimi topladım. Fakat ekranda görüntü alamadım eski HDD'nin içinde maalesef özür dileyerek 32 Bit Win 7 kurulu kalmış acaba görüntü alamama nedenim bu mudur?

Her şeyi doğru yaptığıma eminim sadece aklıma 32 Bit olma olayı geldi farklı fikirleriniz varsa lütfen belirtiniz.

Saygılarımla fikirlerinizi bekliyorum.

32 bit olması bir şey değiştirmez. Sadece 3 GB RAM kullanılabilir olur. Açılmama sebebi bu değildir. Kasa çalışıyor ama görüntü mü gelmiyor, yoksa ikisi de mi çalışmıyor? Eğer kasa çalışıyor görüntü gelmiyorsa kullanılan kabloda veya dönüştürücü kullanıyorsan dönüştürücüde sıkıntı olabilir. Ya da en kötü ihtimal monitörü yenilemediysen ekran kartı sıkıntılı olabilir.

Sistem:
İşlemci: Intel i3 10100F.
Anakart: ASUS Prime H410M-F.
Ekran kartı: MSI GT 1030.
RAM: G.Skill 8 GB 3000MHz.
PSU: 400W.

Merhaba bütçem yetmediği için HDD hariç her şeyi sıfırdan satın aldım sistemimi topladım. Fakat ekranda görüntü alamadım eski HDD'nin içinde maalesef özür dileyerek 32 Bit Win 7 kurulu kalmış acaba görüntü alamama nedenim bu mudur?

Her şeyi doğru yaptığıma eminim sadece aklıma 32 Bit olma olayı geldi farklı fikirleriniz varsa lütfen belirtiniz.

Saygılarımla fikirlerinizi bekliyorum.
Görüntü kablosunu yanlışlıkla anakarta takmadın değil mi? Görüntü kablosunun ekran kartına takılı olduğundan emin ol.

Merhaba aynı sorun bendede var. Herhangi bir yanlış giden birşey yok her şey çaışıyor fakat görüntü gelmiyor. Sorunu çözebildiyseniz banada nasıl çözdüğünüzü anlatır mısınız ?

Ek olarak ben anakartın destek sayfasından desteklediği Ram ve SSD/M2 bilgilerine ulaştım. Sizin aldığınız ve benimde aldığım Ram marka ve modelini göremedim. Aceba sorun bundan mıdır diye süpheleniyorum... Yani aldığımız Ram desteklemediği için açılmıyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı