Merhaba ben yeni bir sistem topluyorum.
Anakart: MSI B460M-A PRO.
İşlemci: Intel i3 10100F.
Ekran kartı: Galax GTX 1650 Super.
Ben bu sisteme şu an fiyatı bayağı ucuz olan Sharkoon spH650 V2 PSU alacaktım kasa olarak MSI MAG Forge 100M modelini tercih edecektim. Bu PSU hakkında da genel bir CPU kablosu kısa sorunu varmış ve benim alacağım kasada ATX zaten. Büyük ihtimal o sorunu ben de yaşayacagım. Ben de almama kararı aldım. 355 TL'ye alacaktım ama bütçe 450. En fazla 500 geçmesin. Bu sistemi kaliteli. Öyle sorunları cartı curtu olmayan kafayı rahat ettirecek güven verecek bir PSU var mıdır ve bir de bu sisteme 650W yeterli mi? Yani fiyat düşürmek için daha kaliteli ama 550 600W PSU'lar tercih edilebilir mi? Sorum bu kadar. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hayır değil.Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ Güç Kaynağı işini görecektir. İyi bir PSU.
Alman tankı falan diyorlardı bunaAl, geç.
Hayır değil.
Sharkoon SHP V2 modeli neden tercih edilmemeli?
Merhaba arkadaşlar, bu konuda sizlere Sharkoon SHP V2 modeli neden tercih edilmemeli, bunu anlatmaya çalışacağım. Böyle bir konuyu açmamın sebebi Sosyal'de dolaşırken gün içinde en az 2-3 kez bu PSU ile bir toplama veya "alınır mı?" adı altında konu görmem. Konuda önce sebeplerini anlatıp...www.technopat.net
Hem pahalı hem kablo rengi kötü. Ben olsam almam. Ayrıca bu aralar Teknobiyotik şikayetleri çok fazla.Bunu alabilirsiniz hocam. Sizi üzmez.
Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Eco 600W 85+ Bronze 46A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran kartları...www.teknobiyotik.com
Hocam ana kapasitörleri kaliteli ama korumaları az, akım koruması yok. Bir de grup düzenlemesi kullanılıyor. Alınmaz bence XPG Pylon varken.Bunu alabilirsiniz hocam. Sizi üzmez.
Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Eco 600W 85+ Bronze 46A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran kartları...www.teknobiyotik.com