i3 10100F sisteme PSU ve RAM tavsiyesi

• Konuyu başlatan Lnx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 52
  • Görüntüleme 3.231
Ekranı ve rami aldım sadece psu kaldı link atar mısınız?
Monitörü aldın mı? PSU seçeneklerin bunlar:

Dediğim gibi 40 TL daha verebilirsen ZM550-GVII daha iyi bir seçim olur ama veremezsen MWE de uygundur.

Monitörü aldın mı? PSU seçeneklerin bunlar:

Dediğim gibi 40 TL daha verebilirsen ZM550-GVII daha iyi bir seçim olur ama veremezsen MWE de uygundur.
Aldım attığın curved asus olanı.

PSU'yu aldın mı? İndirimi bitmiş çünkü.

Aynen alamadım Vatan'dan Zalman N5 MF ve Coolmaster 650W'yi alacaktım gittiğimde indirim hafta sonu için geçerli dedi. Ben de tekrar yazıp sizi sıkmak istemedim. Bir de şu var çalışan bu hafta sonu tekrar indirim olabilir dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum. Almadığım tek kasa ve PSU kaldı 363 TL'ye kasayı alıp 450 TL'ye PSU alıp bitirecektim bütün alışverişi şimdi tekrardan kasa ve PSU bakıyorum ya da hafta sonunu bekleyeceğim tekrar.

Aynen alamadım Vatan'dan Zalman N5 mf ve coolmaster 650W'yi alacaktım gittiğimde indirim hafta sonu için geçerli dedi. Ben de tekrar yazıp sizi sıkmak istemedim. Bir de şu var çalışan bu hafta sonu tekrar indirim olabilir dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum. Almadığım tek kasa ve PSU kaldı 363 TL'ye kasayı alıp 450 TL'ye PSU alıp bitirecektim bütün alışverişi şimdi tekrardan kasa ve PSU bakıyorum ya da hafta sonunu bekleyeceğim tekrar.
Güzel indirimde ürün görürsem sana atarım.

Tamam bunu kaydettim. Acelem yok haftasonunu bekleyeceğim büyük ihtimalle, haftasonuna kadar tekrar kasa ve psu bulursan bu konuya yazarsın. 25 Kasım'da efsane cumaya başlayacak birkaç yer daha var belki onlardan bir şey buluruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı