Ben 2. el 3060 almıştım 5k'ya.Yok vallahi hocam sarı sitede hep 5-6k civari.
Sadece sarı sitede değil face gruplarında fena ticaret dönüyor. Bulamaması imkansız.Birazcık derinine inmek lazım. Bulursunuz 6600'ü.
Ben 2. el 3060 almıştım 5k'ya.
6600XT de alinabilirmis aslında nerden baksan 15 20 FPS fark ediyor. Tabi Nvidia ilk tercihin değildi ise.Ben 2. el 3060 almıştım 5k'ya.
Doğru. Ben zamanında ps3 bakıyordum. İlk etapta 2.5-3k arası görüyordum. Sonrasında araştırmaya devam ettiğimde 1.8-2k arasına gördüm hep.Sadece sarı sitede değil face gruplarında fena ticaret dönüyor. Bulamaması imkansız.
Biliyorum da bir türlü ısınamadım AMD ekran kartlarına. Kullanana saygı duyarım.6600XT de alinabilirmis aslında nerden baksan 15 20 FPS fark ediyor. Tabi Nvidia ilk tercihin değildi ise.
Bende üst segmentte seninle ayni taraftayim. Misal 7800XT vs 4070 desen 4070 derim net yani. Ama alt bütçede AMD gercekten FP oluyor arada gözle görülür farklarda var FPS alaninda oda cabası.Biliyorum da bir türlü ısınamadım AMD ekran kartlarına. Kullanana saygı duyarım.
Ne bileyim usta ya, hızlı dönemlerimizi atlattık. Artık ne o kadar performans bağımlısı biriyim ne de PC'de eskisi kadar vakit geçiren biri. "Sorun çıkarmasın yeter" kafasındayım. O konuda da AMD'ye güvenmediğim için NVDIA seçimini yaptım.Bende üst segmentte seninle ayni taraftayim. Misal 7800XT vs 4070 desen 4070 derim net yani. Ama alt bütçede AMD gercekten FP oluyor arada gözle görülür farklarda var FPS alaninda oda cabası.
Hocam neye göre darboğaz olmaz dediniz acaba? İ5 10400F ile RTX 2060 kullanan biri olarak darboğaz yaşadığım durumlar çokça oluyordu.Darboğaz olmaz. Bütçen nedir kart için ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.