i3-10100F sisteme Windows 7 kurmak

Ben de B450 sisteme kurmaya çalışıyorum. Sendeki gibi klavye mouse çalışmıyor.
Eski tip yuvarlak girişli mouse klavyen varsa deneyebilirsin. Bende olmadığı için deneyemiyorum.

Ben de B450 sisteme kurmaya çalışıyorum. Sendeki gibi klavye mouse çalışmıyor.
Eski tip yuvarlak girişli mouse klavyen varsa deneyebilirsin. Bende olmadığı için deneyemiyorum.

Bende de eski beyaz millattan önceden kalma PS/2 klavye vardı ama çöpe atıldı. :(

Oradaki Chipset'in Windows server 2012 uyumluluğu var. Bu nedenle Windows 8 ve 8.1 ile uyumluluk sağlar.

Ben yaklaşık olarak 1 hafta önce Windows 7 yüklü çok eski bir bilgisayarın HDD'sini alıp buna taktım çalıştı. Fakat sonra oradaki sürücülerin uyumsuz olacağı gerekçesiyle Windows 10 yapmıştım geri. Çalıştıysa nasıl uyumsuz olabiliyor ki? Chipset sürücüsü ne işe yarıyor?

Ben yaklaşık olarak 1 hafta önce Windows 7 yüklü çok eski bir bilgisayarın HDD'sini alıp buna taktım çalıştı. Fakat sonra oradaki sürücülerin uyumsuz olacağı gerekçesiyle Windows 10 yapmıştım geri. Çalıştıysa nasıl uyumsuz olabiliyor ki? Chipset sürücüsü ne işe yarıyor?
Çalışmaz diye bir şey yok zaten. Ama sürücü sorunları çıkıyor. Kasım kasım kasılıyor makine.

Tek istediğim internet ve ekran kartı. Gerisine gerek yok. Nasıl kurulumda mouse ve klavye çalışmama sorununu çözerim?
Bilmiyorum.
Dual boot ile Windows 7'de beklentiniz nedir ki?
Daha hızlı olmayacağı kesin gibi...
Windows 8.1 deneyip memnun olduysanız, ona gidin bari.
O bile pek anlamlı gelmiyor. İkisi de Windows. 7'de 10'da bulamadığınız ne var?
Performans lazımsa GNU/Linux ile dual boot yapın.

Bilmiyorum.
Dual boot ile Windows 7'de beklentiniz nedir ki?
Daha hızlı olmayacağı kesin gibi...
Windows 8.1 deneyip memnun olduysanız, ona gidin bari.
O bile pek anlamlı gelmiyor. İkisi de Windows. 7'de 10'da bulamadığınız ne var?
Performans lazımsa GNU/Linux ile Dual boot yapın.

Çok düşünüyorum Hackintosh ile Dual boot yapsammı diye ama kararsızım şu an High Sierra'mı yoksa 7 mi daha iyi olur? Hazır EFI dosyaları var hemen Windows kurar gibi kurabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı