i3-10100F sistemin ederi nedir?

12K o sistemin normal ederi. Alıcı olsam 14K bütçede RX6600 yerine 6600 XT alırım o fiyata tabii kendi kararı 12K onun için abartı geliyorsa koymak zorunda değil.
Hocam piyasada sizin kadar bilgili insan yok. Eğer olsaydı bazı uyanıklar 1050ti'li sistemleri 10k bandına koymazdı. Sistem bu haliyle ne ucuz ne pahalı. Eğer 12k ya koyarsa havada kaparlar. 14K ideal diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hocam piyasada sizin kadar bilgili insan yok. Eğer olsaydı bazı uyanıklar 1050 Ti'li sistemleri 10k bandına koymazdı. Sistem bu haliyle ne ucuz ne pahalı. Eğer 12K ya koysa havada kaparlar. 14K ideal diye düşünüyorum.

1050 Ti gibi bir sistemi 10k ya koyan insan değil hayvandır bence :D
Açıkçası bana 14K pahalı geliyor çünkü o bütçede 6600 XT veya daha iyi bir şey toplanabilir ama hazır sistem olarak düşünürsek alınabilirliği var tabii.

1050 Ti gibi bir sistemi 10k ya koyan insan değil hayvandır bence :D
Açıkçası bana 14K pahalı geliyor çünkü o bütçede 6600 XT veya daha iyi bir şey toplanabilir ama hazır sistem olarak düşünürsek alınabilirliği var tabii.

Vallahi ülkede hayvan mı az hocam. Sahibinden'de azıcık gezinin dijital hayvanat bahçesi gibi. Sistem konusunda ise dediğiniz çok doğru fakat piyasaya göre söyledim bende. Yoksa şu piyasada 2. el kasa alınmaz tek tek toplamak çok daha mantıklı.

Vallahi ülkede hayvan mı az hocam. Sahibinden'de azıcık gezinin dijital hayvanat bahçesi gibi. Sistem konusunda ise dediğiniz çok doğru fakat piyasaya göre söyledim bende. Yoksa şu piyasada 2. el kasa alınmaz tek tek toplamak çok daha mantıklı.

Haklısınız hocam 2. ellerin fiyatı bir değişik hele ki hazır sistemlerin :D o sistemlere göre düşünürsek fiyatı güzel tabii ki de.
Dijital hayvanat bahçesi yerine çok katılıyorum hazır sistemlere çok nadir bakardım bu fiyatlar ne böyle :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı