Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #41 Jonathan North dedi: Ekran kartının 6 pin güç bağlantısı yapılmış mı kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Jonathan North dedi: Ekran kartının 6 pin güç bağlantısı yapılmış mı kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 1 Eylül 2021 #42 Xapreas dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Diğer ağır GPU'ya yük bindiren oyunları da oynayıp bir deneyin derim, aynı şey oluyor mu? Witcher 3, Wolfenstein 2 New Colossus, R6 Siege gibi.
Xapreas dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Diğer ağır GPU'ya yük bindiren oyunları da oynayıp bir deneyin derim, aynı şey oluyor mu? Witcher 3, Wolfenstein 2 New Colossus, R6 Siege gibi.
Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #43 Gumli05 dedi: Hayatımda gördüğüm en büyük çıkmaza girmişsiniz bir ihtimal bende ortaya bir şey atayım, PSU'nun yeterli olduğundan eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... GameGaraj 650 watt 80+ Bronze hayli hayli yeter diye düşünüyorum. Jonathan North dedi: Diğer ağır GPU'ya yük bindiren oyunları da oynayıp bir deneyin derim, aynı şey oluyor mu? Witcher 3, Wolfenstein 2 Young Colossus, R6 Siege gibi. Genişletmek için tıkla... Şuan Witcher 3 indiriyorum, indikten sonra yazarım. Jonathan North dedi: Diğer ağır GPU'ya yük bindiren oyunları da oynayıp bir deneyin derim, aynı şey oluyor mu? Witcher 3, Wolfenstein 2 New Colossus, R6 Siege gibi. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 indirdim orta ayarlarda 80 fps. Son düzenleme: 2 Eylül 2021
Gumli05 dedi: Hayatımda gördüğüm en büyük çıkmaza girmişsiniz bir ihtimal bende ortaya bir şey atayım, PSU'nun yeterli olduğundan eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... GameGaraj 650 watt 80+ Bronze hayli hayli yeter diye düşünüyorum. Jonathan North dedi: Diğer ağır GPU'ya yük bindiren oyunları da oynayıp bir deneyin derim, aynı şey oluyor mu? Witcher 3, Wolfenstein 2 Young Colossus, R6 Siege gibi. Genişletmek için tıkla... Şuan Witcher 3 indiriyorum, indikten sonra yazarım. Jonathan North dedi: Diğer ağır GPU'ya yük bindiren oyunları da oynayıp bir deneyin derim, aynı şey oluyor mu? Witcher 3, Wolfenstein 2 New Colossus, R6 Siege gibi. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 indirdim orta ayarlarda 80 fps.
B Blue Lord Decapat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #44 Xapreas dedi: GameGaraj 650 watt 80+ Bronze hayli hayli yeter diye düşünüyorum. Şuan Witcher 3 indiriyorum, indikten sonra yazarım. Witcher 3 indirdim orta ayarlarda 80 fps. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum biliyorum ama çözüm bulabildiniz mi? Sorun neymiş?
Xapreas dedi: GameGaraj 650 watt 80+ Bronze hayli hayli yeter diye düşünüyorum. Şuan Witcher 3 indiriyorum, indikten sonra yazarım. Witcher 3 indirdim orta ayarlarda 80 fps. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum biliyorum ama çözüm bulabildiniz mi? Sorun neymiş?
Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #45 Blue Lord dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum biliyorum ama çözüm bulabildiniz mi? Sorun neymiş? Genişletmek için tıkla... Format attım. Ve 8Gb Ram daha aldım.
Blue Lord dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum biliyorum ama çözüm bulabildiniz mi? Sorun neymiş? Genişletmek için tıkla... Format attım. Ve 8Gb Ram daha aldım.
B Blue Lord Decapat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #46 Xapreas dedi: Format attım. Ve 8Gb Ram daha aldım. Genişletmek için tıkla... Bende 8 GB RAM almayı planlıyorum. Droplar ve FPS düşmesi gitti mi acaba?
Xapreas dedi: Format attım. Ve 8Gb Ram daha aldım. Genişletmek için tıkla... Bende 8 GB RAM almayı planlıyorum. Droplar ve FPS düşmesi gitti mi acaba?
Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #47 Blue Lord dedi: Bende 8 GB RAM almayı planlıyorum. Droplar ve FPS düşmesi gitti mi acaba? Genişletmek için tıkla... Gitti.
Blue Lord dedi: Bende 8 GB RAM almayı planlıyorum. Droplar ve FPS düşmesi gitti mi acaba? Genişletmek için tıkla... Gitti.