2. bir sistem ise 10100F ile kurulabilecek bir sistem daha uygun olabilir.İkinci sistem topluyorum. İki sistem kullanacağım.
Merakımdan soruyorum 2. sistemi neden kuracaksınız.
Yayın vs..
2. bir sistem ise 10100F ile kurulabilecek bir sistem daha uygun olabilir.İkinci sistem topluyorum. İki sistem kullanacağım.
Kardeşim ile oyun oynamak istiyorum.2. bir sistem ise 10100F ile kurulabilecek bir sistem daha uygun olabilir.
Merakımdan soruyorum 2. sistemi neden kuracaksınız.
Yayın vs..
Arada 180 TL ödemem gerek bunun yerine mouse alırım diye düşünüyorum durması mantıklı mı? Ben kullanmak istiyorum yani.
1. sistem Ryzen 3 3100 zaten kurulu bir şekilde elimde. İkinci sistemi kurmaya çalışıyorum.İmzanızda yazan sistem 1. sisteminiz 2.sisteminiz için i3 mü yoksa R3 mü diye soruyorsunuz tam anlamadım eğer öyleyse R3 kalsın.
Yani onun içinse 10100F ile daha ucuza kurulabileceği için 200-300 TL daha ucuza kurulabilir.Kardeşim ile oyun oynamak istiyorum.![]()
Teşekkür ederim.Yani onun içinse 10100F ile daha ucuza kurulabileceği için 200-300 TL daha ucuza kurulabilir.
Şimdiden hayırlı olsun .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.