i3-10100F ve GT 210 sisteme görüntü gelmiyor

Samo_nx

Hectopat
Öncelikle merhaba,
Bir sistem topladım birkaç gün önce ancak toplamış olduğum bu sistemde görüntü alamıyorum. her şeyi eksiksiz taktım ve anlam veremedim görüntü gelmemesine.

Sistem özellikleri:
  • Intel i3-10100F
  • Gigabyte H410M-H V3
  • Kingston Fury DDR4 3200MHz
  • NVIDIA GT 210
  • Rampage 500W 80P PSU
Sistem özelliklerim bu şekildedir. Şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba,
Bir sistem topladım birkaç gün önce ancak toplamış olduğum bu sistemde görüntü alamıyorum. Her şeyi eksiksiz taktım ve anlam veremedim görüntü gelmemesine.

Sistem özellikleri:
  • Intel i3-10100F
  • Gigabyte H410M-H V3.
  • Kingston Fury DDR4 3200MHz.
  • NVIDIA GT 210.
  • Rampage 500W 80p PSU.

RAM'larım yerlerini değiştir, ya da tek RAM takarak her slotu dene. İşlemcide dahili GPU varsa ekran kartını çıkarım anakarttan görüntü almaya çalış vb. Açıkçası sistem sıfırsa ve sen topladıktan sonra hiç görüntü vermediyse yüksek ihtimal senin hatan. Peki işlemcinin kösesindeki ok ile anakart işlemci slotunun oradaki oku denk getirerek işlemciyi taktık mı? Belki dikkat etmemişsindir?

Öncelikle merhaba,
Bir sistem topladım birkaç gün önce ancak toplamış olduğum bu sistemde görüntü alamıyorum. Her şeyi eksiksiz taktım ve anlam veremedim görüntü gelmemesine.

Sistem özellikleri:
  • Intel i3-10100F
  • Gigabyte H410M-H V3.
  • NVIDIA GT 210.
  • Rampage 500W 80p PSU.

GT 210 mu? Dahili GPU varsa ekran kartsız görüntü almayı dene.

@Samo_nx

RAM'larım yerlerini değiştir, ya da tek RAM takarak her slotu dene. İşlemcide dahili GPU varsa ekran kartını çıkarım anakarttan görüntü almaya çalış vb. Açıkçası sistem sıfırsa ve sen topladıktan sonra hiç görüntü vermediyse yüksek ihtimal senin hatan. Peki işlemcinin kösesindeki ok ile anakart işlemci slotunun oradaki oku denk getirerek işlemciyi taktık mı? Belki dikkat etmemişsindir?

GT 210 mu? Dahili GPU varsa ekran kartsız görüntü almayı dene.

@Samo_nx
Ram slotlarını değiştirdim sonuç aynı İşlemcinin dahili GPU'su yok onun dışında işlemcimide düzgün bir şekilde yerleştirdim yine değişmedi

Öncelikle merhaba,

Sistem özellikleri:
  • Intel i3-10100F
  • Gigabyte H410M-H V3.
  • NVIDIA GT 210.
  • Rampage 500W 80p PSU.

Her şeyi güzel dizmişsin neden ekran kartını yükseltmedin muhtemelen sorun oradadır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı