Ekran kartı markasını daha önce hiç duymamıştım. Sapphire daha kaliteli sanki
PowerColor kotu bir marka degil.
Ekran kartı markasını daha önce hiç duymamıştım. Sapphire daha kaliteli sanki
PowerColor kotu bir marka degil.
Sapphire'den iyi mi?
8 tl yalnız hepsiburadadaMarka takintisi yapma, her marka digerinden kotu ürün yapabilir.
İkisinin arasindaki tek fark gorunusleri ve gorunus icin 200TL fazla vermek istiyorsaniz siz bilirsiniz.
Ekran kartı için dedim zaten 6500 XT PCI-e 4.0'da daha fazla performans veriyor.Hocam yanlış bilgi 10. nesil işlemciler pcı express 4.0 tam performans vermiyor onun için 11. nesil bir işlemci lazım.
Değil. PowerColor'da ondan iyi değil. İki markada mükemmel. Fakat ben 170TL fazladan verirdim. Görünüş açısından. Marka olarak PowerColor mükemmel bir markadır. Hele ki Red Devil serisi vardır, efsane. Fighter modelide fena değil. Bende de Fighter 6600 XT var, soğutması fena değil. PowerColor 6000 serisinde epey iyi kartlar çıkardı. Düşük seviyesi bile diğer markaların orta seviyesi ile kapışıyor durumda. Fighter alsan da Pulse alsan da pek bir şey kaybetmezsin. Kart zaten ısınmıyor, görünüş açısından 170TL veririm diyorsan senin bileceğin iş.Saphireden iyi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.