i3 10100F ve GTX 1650S sistem alınır mı?

Ben Intel işlemci NVIDIA ekran kartı istiyorum ve bu işlerden az da anladığıma göre sistemin biraz dengesiz.
Dostum bir daha mesaj yazmayacağım.
Attığım sistemi alın. GameGaraj sıkıntı çıkarmaz güvenilir. İyi forumlar.

Ben Intel işlemci NVIDIA ekran kartı istiyorum ve bu işlerden az da anladığıma göre sistemin biraz dengesiz.

NVIDIA anlarımda neden Intel işlemci?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burada AMD ekran kartı gayet iyi performans veriyor.

Ryzen 3 3100 UNUT ARTIK UNUT. ARTIK i3 10100F GİBİ BİR GERÇEK VAR ARTIK EN İYİ F/P Intel GEÇİN ARTIK Ryzen İŞLERİNİ. AMD yüksek bütçeli sistemlerde TERCİH edilebilir alınır değil. Ama düşük bütçelerde Intel ALINIR. Özellikle 2100TL'ye R5 3600 varken i5 10400F 1250 liralarda R3 3100 1200TLYKEn i3 10100F 650 liralarda.

Tabi dengesiz adam AMD fanboyu sana Full AMD öneriyor acaba AMD'den maaşmı alıyor. i3 10100F al istersen biraz bekle 1660'ya da 1650 al ilerleyen zamanda da RTX 3050 alırsın. Bu işlemcinin sınırı 2070 Super.
Hocam oynatır oynatmaz değil. Ama bizim önerdiklerimiz daha yüksek perfonmans verir. VE CYP 77 AMD SİSTEMLERDE İNTELE GÖRE %25 FPS KAYPI YAŞIYOR BUNU DA YAZSAYDIN KEŞKE.

Bütçe ne kadar dostum sana güzel bir sistem önerelim.

Ben sistemi buldum dostum sadece nereden alacağıma karar veremedim bütçem 4300CIVARı ve i3 10100F + 1650 Super + 16 GB RAM.

Ben sistemi buldum dostum sadece nereden alacağıma karar veremedim bütçem 4300CIVARı ve i3 10100F + 1650 Super + 16 GB RAM.

Sistem güzel. GameGaraj güvenilir zaten PC hocası ve birçok yer oradan topluyor. İtopya'da var güvenilir tek sıkıntı biraz geç kargo.

İtopya biraz daha pahalı gibi geldi bana GameGaraj mantıklı duruyor.

Siz bilirsiniz. 2'side güvenilir alabilirsiniz. Ben 2'sinden de alışveriş yaptım sıkıntı çıkmadı bir İtopya'da kargo süresi uzun tutuldu onun dışında sıkıntı yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…