i3 10100F ve GTX 1650S sistem alınır mı?

O sistemi boş verin.
-AMD Ryzen 3 3100.
-8 GB RAM.
-Gibabyte B450 S2H anakart.
-AMD Radeon RX470 veya GTX750 Ti (size kalmış ama ben kararımı RX470'te yana kullanırdım.)
-480GB herhangi bir SSD.
-Ilave olarak herhangi bir boyutta HDD alınabilir.
-FSP Hydro k500.
-Istediğin herhangi bir kasa.
Edit: Asla hazır sistem alma. Zamanında 4 GB mükemmel ekran kartı her oyunu açar deyip GT730 satan kişilerdi onlar. Aynı şeyi yapmayacaklarını sanmam.

Hocam isterseniz bir bloğum var Technopat'ta hemen konu yazabilirim PSU nedir ve neye dikkat edilmeli ile alakalı.

Umarım babanız sırf profil fotoğrafımdan dolayı beni ciddiye almamak istemez :D.

Yok hocam şu an anlattım WhatsApp'dan babama bir bilgisayarcıda i5 9400F +1650 olanına 6200TL fiyat çekince ikna oldu 😀.

6200TL mi? Bu kadar olmaz artık.

Evet bilgisayarcı bizi şiş kebap niyetine kazığa oturtmak istiyor 😀.
Hocam o çok yüksek fiyat Pollux 4000 TL babanıza hemen söyleyin.

Dedim hocam zaten önceden GameGaraj'daki ilanları gösterdim oda yerel bilgisayarcıdan fiyat almak istedi fiyatıda 6200TL çekti bilgisayarcı galiba Pollux alacağız yoksa yazık günah o paraya.

O sistemi boş verin.
-AMD Ryzen 3 3100.
-8 GB RAM.
-Gibabyte B450 S2H anakart.
-AMD Radeon RX470 veya GTX750 Ti (size kalmış ama ben kararımı RX470'te yana kullanırdım.)
-480GB herhangi bir SSD.
-Ilave olarak herhangi bir boyutta HDD alınabilir.
-FSP Hydro k500.
-Istediğin herhangi bir kasa.
Edit: Asla hazır sistem alma. Zamanında 4 GB mükemmel ekran kartı her oyunu açar deyip GT730 satan kişilerdi onlar. Aynı şeyi yapmayacaklarını sanmam.
Topladığın sistem kötü.
Attığım sistemi tercih edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı