KeremYilmaz2 Decapat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #21 Sigmund Freud dedi: Anakartı biostar yap görmüyor musun kaç kere yazdım. Genişletmek için tıkla... Alacağım BIOSTAR anakarttı zaten. Stokları tükenmiş. Mecburen ASUS alıyorum bugraislk dedi: Eğer imkanın varsa RAM 16 GB yapmanı öneririm onun dışında gayet iyi bir sisteme benziyor. Genişletmek için tıkla... Bir dahaki ay 8GB daha ekleme yapacağım reis. Teşekkürler cevap için.
Sigmund Freud dedi: Anakartı biostar yap görmüyor musun kaç kere yazdım. Genişletmek için tıkla... Alacağım BIOSTAR anakarttı zaten. Stokları tükenmiş. Mecburen ASUS alıyorum bugraislk dedi: Eğer imkanın varsa RAM 16 GB yapmanı öneririm onun dışında gayet iyi bir sisteme benziyor. Genişletmek için tıkla... Bir dahaki ay 8GB daha ekleme yapacağım reis. Teşekkürler cevap için.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 27 Aralık 2020 #22 KeremYilmaz2 dedi: Teşekkürler cevap için. Ben Kerem Yılmaz bu arada bahsettiğin grubun kurucusuyum. Farklı bir isimle girmek istedim foruma. Genişletmek için tıkla... Hmm sevindim buna bak . Conqueror' s v1.5' i merakla bekliyorum. KeremYilmaz2 dedi: Peki Palit hakkındaki düşünceleriniz nedir, güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilir, iyi markadır.
KeremYilmaz2 dedi: Teşekkürler cevap için. Ben Kerem Yılmaz bu arada bahsettiğin grubun kurucusuyum. Farklı bir isimle girmek istedim foruma. Genişletmek için tıkla... Hmm sevindim buna bak . Conqueror' s v1.5' i merakla bekliyorum. KeremYilmaz2 dedi: Peki Palit hakkındaki düşünceleriniz nedir, güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilir, iyi markadır.