Evet.Kasa ve PSU birlikte mi alacaksınız?
İçinden 550W 80+ PSU çıkıyor.
Evet.Kasa ve PSU birlikte mi alacaksınız?
Bak son olarak 4000D var Corsair 4000D Siyah Airflow Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa Bu arada kasa ile birlikte psu almanızı pek tavsiye etmiyorum benim başıma çok hoş şeyler gelmedi. 500-600TL bütçe ayırıp +80 bronze sertifikalı bir psu almanızı öneririm.Ekstra olarak illa rgb olsun diyorsan Corsair iCUE 220T Airflow Tempered Glass RGB Beyaz USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa Bu arkadaş içinde 3 dahili fanla geliyor. Aynı fiyat sayılır.
Bütçem 800-900 TL500W yeter![]()
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tam bütçe?
Hocam gereksiz yere pahalı.Bak son olarak 4000D var Corsair 4000D Siyah Airflow Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa Bu arada kasa ile birlikte psu almanızı pek tavsiye etmiyorum benim başıma çok hoş şeyler gelmedi. 500-600TL bütçe ayırıp +80 bronze sertifikalı bir psu almanızı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.