- Makaleler
- 4
Son düzenleme:
Alınmaz hocam o.Aerocool AE CS1102 500 500W USB 3 Siyah ATX Kasa: Amazon.com.tr en alınabilir bunu buldum. Bütçeyi yükseltmen şart.
Ben zaten arkadaşın yerinde olsam öyle bir sisteme daha iyi bir bütçe ayırıp iyi bir kasa+PSU alırdım.Alınmaz hocam o.
önerin var mı 800 tl civarıBen zaten arkadaşın yerinde olsam öyle bir sisteme daha iyi bir bütçe ayırıp iyi bir kasa+PSU alırdım.
Teşekkürler.
Kardeş gelip bunu diyorsun bende sinir oluyorum. Benim öyle bir iddiam yoktu gelip laf atıyorsunuz. Dikkatsiz bir şekilde bütçe 500TL'iken 800TL'lik şey öneriyorsunuz. Sonra neden kızgın attınız diye soruyorsunuz. Yapma gözünü seveyim.500TL'ye PSU+kasa bul o zaman.
Kardeş gelip bunu diyorsun bende sinir oluyorum. Benim öyle bir iddiam yoktu gelip laf atıyorsunuz. Dikkatsiz bir şekilde bütçe 500TL'iken 800TL'lik şey öneriyorsunuz. Sonra neden kızgın attınız diye soruyorsunuz. Yapma gözünü seveyim.
O zaman boş öneri yapma insanların zamanlarını çalma. Şuan bile vakit kaybediyorum.800TL'lik önerdiğime göre 500TL'lik kasa+PSU yok i akıllı sen değilsin olsa atardım bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.