i3 10100F ve GTX1050 Ti sistem oyun performansı nasıldır?

İsmail Haris

Femtopat
Daha fazla  
MSI VGA GeForce GTX 1050 Ti Aero ITX 4G ocv1 GTX1050 Ti 4 GB GDDR5.

i3 10100F.

ASUS Prime H410M-F Intel H410 1200 pin DDR4 2933MHz Micro ATX anakart

16 GB RAM.

Bu sistemle kaç FPS alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'da bir sürü benchmark bulunmakta. Henüz almadıysanız 1050 Ti almanızı önermem. Oyunlarda istediğiniz performansı alamayabilirsiniz. İkinci el RX570 bakabilirsiniz. Zamanında bu kartlar mining için kullanıldı alırken dikkat edin GET ile ilan açtırıp testlerini yapınız!

Ne tür oyunlar oynayacaksınız?

YouTube'den 1050 Ti testlerine bakabilirsin.

Bakmıştımda benim alacağım ekran kartı 1 fanlı o yüzden etki eder mi bilmiyorum yani pek bilgim yok sormak istedim.
YouTube'da bir sürü benchmark bulunmakta. Henüz almadıysanız 1050 Ti almanızı önermem. Oyunlarda istediğiniz performansı alamayabilirsiniz. İkinci el RX570 bakabilirsiniz. Zamanında bu kartlar mining için kullanıldı alırken dikkat edin GET ile ilan açtırıp testlerini yapınız!

2. el RX 570 bulamadım gaziosmanpaşadayım ona göre bulup link atabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bütçenizi söyleyin sizin için daha iyi tavsiyeler verelim. Bu ekran kartı ile istediğiniz oyun performansını alma ihtimaliniz çok düşük. 1050 Ti yerinde 2. el RX570 veya RX550 tercih edebilirsiniz.

Sorduğunuz sistemle CS:GO'da 110 FPS'nin üstüne pek çıkamazsınız. Yeni oyunları (örneğin. Cyberpunk 2077) oynayamazsınız. Bu sistemden çok bir şey beklememenizi öneririm.

Evet kötü bir sistem ama RX550 ne alaka? :D.
komik cidden 1050 Ti'ye karşı RX550 önermek.
CS:GO'da 300FPS rahat alır o sistemle.
Not: O sistemi almamalısın bütçe belirt daha iyisini toplayalım.

Bütçenizi söyleyin sizin için daha iyi tavsiyeler verelim. Bu ekran kartı ile istediğiniz oyun performansını alma ihtimaliniz çok düşük. 1050ti yerinde 2. el RX570 veya RX550 tercih edebilirsiniz.

Sorduğunuz sistemle CS:GO'da 110 FPS'nin üstüne pek çıkamazsınız. Yeni oyunları (örn. Cyberpunk 2077) oynayamazsınız. Bu sistemden çok birşey beklememenizi öneririm.
200-250 FPS garanti.

Bütçenizi söyleyin sizin için daha iyi tavsiyeler verelim. Bu ekran kartı ile istediğiniz oyun performansını alma ihtimaliniz çok düşük. 1050ti yerinde 2. el RX570 veya RX550 tercih edebilirsiniz.

Sorduğunuz sistemle CS:GO'da 110 FPS'nin üstüne pek çıkamazsınız. Yeni oyunları (örn. Cyberpunk 2077) oynayamazsınız. Bu sistemden çok birşey beklememenizi öneririm.
1050 Ti mobil ile bile 110 FPS üstünde oynuyor arkadaşım. RX 550 ne alaka gerçekten?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı