Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2020 #31 Kelemen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bana bu kadar fark için hem hazır sistem konforundan hem de paradan kayıp yaşamak pek mantıklı gelmiyor. Sadece RAM ler beni biraz kuşkulandırdı. Sizce RAM ler büyük bir eksi mi yoksa bunlarla da idare edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sinerji Rainbow Intel Core i3 10100F 16GB 256GB SSD GTX1660 alın geçin derim.
Kelemen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bana bu kadar fark için hem hazır sistem konforundan hem de paradan kayıp yaşamak pek mantıklı gelmiyor. Sadece RAM ler beni biraz kuşkulandırdı. Sizce RAM ler büyük bir eksi mi yoksa bunlarla da idare edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sinerji Rainbow Intel Core i3 10100F 16GB 256GB SSD GTX1660 alın geçin derim.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #32 Fatihh_ dedi: Sinerji Rainbow Intel Core i3 10100F 16GB 256GB SSD GTX1660 alın geçin derim. Genişletmek için tıkla... Bu kasadaki güç kaynağı çok kötü.
Fatihh_ dedi: Sinerji Rainbow Intel Core i3 10100F 16GB 256GB SSD GTX1660 alın geçin derim. Genişletmek için tıkla... Bu kasadaki güç kaynağı çok kötü.
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2020 #33 Mehmet A dedi: Bu kasadaki güç kaynağı çok kötü. Genişletmek için tıkla... 200tl verip mis gibi corsair kasa ve psu alabilir. Msi ın gaming kartları mükemmel soğutmaya sahip.
Mehmet A dedi: Bu kasadaki güç kaynağı çok kötü. Genişletmek için tıkla... 200tl verip mis gibi corsair kasa ve psu alabilir. Msi ın gaming kartları mükemmel soğutmaya sahip.
K Kelemen Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #34 Fatihh_ dedi: 200tl verip mis gibi corsair kasa ve psu alabilir. Msi ın gaming kartları mükemmel soğutmaya sahip. Genişletmek için tıkla... Bütçemi aşıyor yine de tavsiyeniz için teşekkürler. Biraz performans artışı için bütçemi maalesef aşamam.
Fatihh_ dedi: 200tl verip mis gibi corsair kasa ve psu alabilir. Msi ın gaming kartları mükemmel soğutmaya sahip. Genişletmek için tıkla... Bütçemi aşıyor yine de tavsiyeniz için teşekkürler. Biraz performans artışı için bütçemi maalesef aşamam.