i3 10100F vs R3 3100

Donanım bilginiz berbat.
Yanlış bir şey göremedim ben o cümlede. Dediği şey doğru. Intel her sene soket değiştiriyor eğer sık sistem yükselten birisiyse 11. nesilde farklı sokete geçtiğinde piyasada sıfır ürün bulamazsın 10. nesil Intel için.

Ama AMD sokette 1000, 2000, 3000 ve 5000. Hepsi birbiriyle uyumlu. Bu nedenle yükseltmeye daha müsait bir soket.

Yanlış bir şey göremedim ben o cümlede. Dediği şey doğru. Intel her sene soket değiştiriyor eğer sık sistem yükselten birisiyse 11. nesilde farklı sokete geçtiğinde piyasada sıfır ürün bulamazsın 10. nesil Intel için.

Ama AMD sokette 1000, 2000, 3000 ve 5000. Hepsi birbiriyle uyumlu. Bu nedenle yükseltmeye daha müsait bir soket.
Birazcık konunun dışında ama Rampage fanlardan memnun musunuz? İmzanızda gördüm de, benim kasanın arkasına fan alacağım ama üşengeçlikten erteleyip duruyorum :D.

Soket LGA 1700 ile 12. nesilde değişiyor yani 11. nesil yine LGA 1200.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı