i3-10100F vs. Ryzen 5 3500X

Fanboylara bakmayın lütfen @fercklenn Ryzen 5 3500X açık ara fark öndedir i3 10100F rakibi bile olamaz.

Tamam zaten R5 yanıdayım aklımda soru kaldı i5 10400F'li sistem almıştım fakat, sorunlu çıktığı için iade ettik şimdi de R5 sistemlere bakıyorum bende.

Fanboylara bakmayın lütfen @fercklenn Ryzen 5 3500X açık ara fark öndedir i3 10100F rakibi bile olamaz.

Fanboyum aynen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bak bakalım. Her konu hakkın da fikirleriniz var ve her daim doğru!

Dediğiniz bu iki işlemci özellik bakımından birbirine eşitler. Bu yüzden dediğiniz işlemciler arasından hangisini almak istiyorsanız onu alın. GTX1650S sağlam ekran kartıdır, fakat FPS oranını kabataslak söyleyemeyiz. Oynadığınız oyunların optimizasyonuna bağlı olarak FPS oranını görürsünüz.

Fanboyum aynen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bak bakalım. Cahil olmak ne güzel ya, her konu hakkın da fikirleriniz var ve her daim doğru!

GTX 1650S'i OC yapıp darboğaz olursa peki?

GTX 1650S'i OC yapıp darboğaz olursa peki?

Kimlerle uğraşıyoruz. 1650S'yi OC yapsa ne olacak bu işlemci 2060 bile besleyebilecek güçte.

R5 3500X'de güçlü bir işlemci fakat oyun açısından 10100F daha önde. Arkadaşa yanlış bilgi vermeyin. Sürekli gülücük atan arkadaşta gelsin yazsın bakalım neden böyle yaptığını. Bekliyorum ha.

3-5 FPS fazla diye 10100F almak nedir? R5 3500X alıp, aldığım B450 anakarta R9 5950X'te takarım. İşlemcimin çarpan kilidi açık olduğu için OC'de yaparım. 10100F almak için sınırlı bütçede olmak lazım. R5 3500X alabilecek bütçeye sahipse konu sahibi kesinlikle 3500X almalı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben bu videoya bakarak söyledim sözümü, oynanan trend oyunlarda oldukça önde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı