i3 10100F'den R5 5600'e geçilir mi?

CodeNameGordon

Hectopat
Yer
Black Mesa
Daha fazla  
Arkadaşlar altımda i3 10100F işlemci var, daha şimdiden biraz biraz tadı kaçmaya ve F/P olsa bile o ufak güçsüzlüğü bana hissettirmeye başladı. Hazır ucuz olduğunu da gördüğüm için anakart ile birlikte tamamen AMD'ye geçsem diyorum. 6000 lira bütçem var ve kafamda Ryzen 5 5600 düşünüyorum, daha iyi önerisi olan veya anakart önerisi yapmak isteyen beni aydınlatırsa çok memnun olurum.

Arkadaşlar altımda i3 10100F işlemci var, daha şimdiden biraz biraz tadı kaçmaya ve F/P olsa bile o ufak güçsüzlüğü bana hissettirmeye başladı. Hazır ucuz olduğunu da gördüğüm için anakart ile birlikte tamamen AMD'ye geçsem diyorum. 6000 lira bütçem var ve kafamda Ryzen 5 5600 düşünüyorum, daha iyi önerisi olan veya anakart önerisi yapmak isteyen beni aydınlatırsa çok memnun olurum.

Intel'den yeni bir işlemci almak istemiyorum çünkü halihazırda 4 slotlu bir anakart ihtiyacım da doğacak ileride.

Ryzen 5600 serisi dahil bütün AMD işlemciler de doğrudan sarı pinler mevcut.
Montajı daha hassas yapmak gerekiyor Intel işlemcilere göre biraz zahmetli montajı.

Bugüne kadar hiç AMD işlemci montajı yapmadım. Bir bilgisayarcıya verip taktırsam sorun olmaz herhalde. Tanıdık yer zaten.

hocam bütçenizi zorlayıp r5 7500f e geçmeniz daha mantıklı olur. Bu işlemci sizi r5 5600 den daha çok götürür ve keyif verir

Hocam bütçenizi zorlayıp R5 7500F e geçmeniz daha mantıklı olur. Bu işlemci sizi R5 5600'den daha çok götürür ve keyif verir.

Bütçemi aşıyor ve her şeyin ötesinde RAM'lerimi de değiştirmem gerekecek. Ben daha monitör alacağım kalan paranın üstüne 4-5 koyup hocam iflas ettirmeyin beni Allah aşkına😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı