i3 10105F RX 550 sistem takılıyor

ArdaX22

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben arda. Bilgisayarımı alalı 5 gün oldu fakat sebepsiz yere donmalar oluyor. Fare arada kısa bir süre takılıyor, geri geliyor. Tarayıcı açarken, YouTube'da video izlerken kasıyor. Nedenini anlamayamadım fakat oyun oynakren herhangi bir kasma yok. Bütün ürünler sıfırdır.

Sistem bilgileri:
i3 10105F.
RX 550 4 GB.
8x2 2666MHz RAM.
Seagate 320GB HDD
SSD Hikvision Desire M.2
H510M-H

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin kendi ekran kartı var mı? Bazen 2 ekran kartı olan sistemlerde yük binmediği için masaüstünde gezerken işlemcinin ekran kartını kullanıyor oyunda yük bindiği için diğerini kullanıyor. 2 ekran kartı varsa RX 550 seçmen lazım ondan olabilir.

İşlemcinin kendi ekran kartı var mı? Bazen 2 ekran kartı olan sistemlerde yük binmediği için masaüstünde gezerken işlemcinin ekran kartını kullanıyor oyunda yük bindiği için diğerini kullanıyor. 2 ekran kartı varsa RX 550 seçmen lazım ondan olabilir.

i3 10105F'in kendi IGPU'su yok.

Ve zaten o laptoplarda oluyor masaüstünde HDMI hangi ekran kartına takarsan ondan görüntü alırsın.

i3 10105F'in kendi IGPU'su yok.

Ve zaten o laptoplarda oluyor masaüstünde HDMI hangi ekran kartına takarsan ondan görüntü alırsın.

Benimki masaüstü display kablosu takılıyken yine de yük binmiyorken işlemcinin ekran kartını kullanmadı. Bende öyle biliyordum ama bazen oluyor sebebini bilmiyorum.

2 ekran kartım yok 1 tane var oda RX 550 ama Opera YouTube gibi platformlarda bilgşsayar takılıyor oyuna geldimi açıyor anlamadım gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı