Sinerji Tykie Intel i3 10105F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6400 [Oyun Bilgisayarı] bu sistemi almayi düşünüyorum ayni özellikte bilgisayari olan arkadaşlar oyunlarda kaç FPS alıyor öğrenebilir miyim? Ben Forza 4 oynamayi düşünüyorum sizce Ultra ayarlarda FPS kaç olur? Teşekkürler.
Sisteme 1TB hard disk de ekleyeceğim.
Rx 6400 varken yüksek ayarlarda 60 fps veriyordu diye hatırlıyorum. Extreme grafik ayarlarında değildi ama yüksekti ayarlar, görüntü kalitesinden memnundum.
Attığınız sistemdeki parçalar populer olmayan marka. Asus MSI Sapphire gibi değil. O yüzden performansta düşük olur ve ömrü az olur diye korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Geleceğini düşünüyorum lakin sadece bir önsezi. Mantık açısından bakarsak ise, alabildiğinizin en iyisini alın en kısa sürede. Benim önerim oyun oynamak istiyorsanız 2. el birkaç aylık RX 6600 sistem bakın.
O sistemler 12bin TL olmuş. Bütçem 9300. Her gün artiyor fiyatlar fakat yine bu civarda 8500XT sistem gelir mi bu ay içerisinde sizce?
Attığınız sistemdeki parçalar populer olmayan marka. ASUS MSI Sapphire gibi değil. O yüzden performansta düşük olur ve ömrü az olur diye korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz?