i3 10105F RX6400 FPS değerleri nasıl olur?

xHypous

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i511400F, Radeon RX6500XT 4GB OC, 16GB Ram
Rx 6400 varken yüksek ayarlarda 60 fps veriyordu diye hatırlıyorum. Extreme grafik ayarlarında değildi ama yüksekti ayarlar, görüntü kalitesinden memnundum.

Forza 5'te yüksek ayarlarda 60FPS oynatıyor. Forza 4'te daha iyi performans verir. Ama o sistemi satın almayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Forza 5'te yüksek ayarlarda 60FPS oynatıyor. Forza 4'te daha iyi performans verir. Ama o sistemi satın almayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden önermediniz?

Alınmaz hocam. RX 6500 XT sistem bekleyin.

O sistemler 12bin TL olmuş. Bütçem 9300. Her gün artiyor fiyatlar fakat yine bu civarda 8500XT sistem gelir mi bu ay içerisinde sizce?

Biraz bütçeyi yükseltip bunu alabilirsiniz kasayı Pollux mesh yapıp. Veya 6500XT sistem gelirse beklenebilir.
Attığınız sistemdeki parçalar populer olmayan marka. Asus MSI Sapphire gibi değil. O yüzden performansta düşük olur ve ömrü az olur diye korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz?

O sistemler 12bin TL olmuş. Bütçem 9300. Her gün artiyor fiyatlar fakat yine bu civarda 8500XT sistem gelir mi bu ay içerisinde sizce?
Geleceğini düşünüyorum lakin sadece bir önsezi. Mantık açısından bakarsak ise, alabildiğinizin en iyisini alın en kısa sürede. Benim önerim oyun oynamak istiyorsanız 2. el birkaç aylık RX 6600 sistem bakın.

Attığınız sistemdeki parçalar populer olmayan marka. ASUS MSI Sapphire gibi değil. O yüzden performansta düşük olur ve ömrü az olur diye korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Hepsi köklü ve kaliteli markalar. 6500XT yapabilirsiniz ekran kartını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı