i3-10105F sistem için ekran kartı önerisi

Bütçe
4000
Hocam AMD çöp bence NVIDIA'nın RTX teknolojisi AMD'yi bitirdi bir de DLSS var ileride sıkıntı da yaşatmaz e fiyatı da uygun bende NVIDIA RTX 2060 alın zaten RTX 2060 üstü kartlar darboğaz yapacaktır.
RTX 2060 Super darboğaz yapar mı acaba?

Yani %70 ihtimalle yapar diyorum ama zaten gerek yok gibi duruyor.

Yani %70 ihtimalle yapar diyorum ama zaten gerek yok gibi duruyor.
Peki ne kadar fark eder darboğaz yapması? çok sorun teşkil eder mi yani? Darboğaz muhabbetini tam olarak bilmiyorum. Tahminimce işlemcinin ekran kartını yeterli besleyememesinden kaynaklanan bir sorun.

2060 Super'le hissedersiniz darboğazı ha şimdi düz 2060 da darboğaz yapıyor mu yer yer evet ama onda %7 darboğaz oluyorsa süperde %50 gibi süperde çok daha fazla hissedersiniz onun için 2060 bence düz.

Merhaba hocam bu sitemi hala kullaniyor musunuz ekran karti tercihiniz ne olmuştu ayni sistem icin ekran karti arayışındayim deneyiminiz nasıl oldu?

Merhaba hocam bu sitemi hala kullaniyor musunuz ekran karti tercihiniz ne olmuştu ayni sistem icin ekran karti arayışındayim deneyiminiz nasıl oldu?

Merhaba RX6600 ile kullanmaktayım. Ara ara darboğazlar oluyor (PUBG inanılmaz darboğaz yapıyor). Onun haricinde Valorant. GTA5. CS:GO. Assetto Corsa gibi oyunlarda sorun yaşamadım. Az da olsa RDR'de de darboğaz oluyor özellikle kasaba kısmında.

Bende RX6600 sipariş ettim bakalim UMA'im memnun kalirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…