i3-10105F sistem için ekran kartı önerisi

Bütçe
4000
Yani %70 ihtimalle yapar diyorum ama zaten gerek yok gibi duruyor.
 
2060 Super'le hissedersiniz darboğazı ha şimdi düz 2060 da darboğaz yapıyor mu yer yer evet ama onda %7 darboğaz oluyorsa süperde %50 gibi süperde çok daha fazla hissedersiniz onun için 2060 bence düz.
 
Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller öncelikle. Kendime yeni bir F/P sistem toplamak istiyorum. Şu an kullandığım sistem i5-4590 750 Ti bir sistem ve yeni oyunları oynamak imkansız. Mecburen FPS rekabetçi oyunlarına yöneliyorum. Bu oyunlar da sıkmaya başladı artık hikayesel oyunlar oynamak istiyorum RDR2 gibi.

Ekonomik sebepler nedeniyle bilgisayar parçalarını yavaş yavaş sipariş etmeye karar verdim. i3-10105F işlemci elimde şu an. Gigabyte H510M anakart siparişini de verdim. Bu sistem için ekran kartı arıyorum. Ekran kartı fiyatları çok yüksek seviyede olduğu için mecburen 2.ele yönelmek durumundayım. Aklımda 2 model var. RTX 2060 ve RX 6600. sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Acaba?

Teşekkür ederim.

Merhaba hocam bu sitemi hala kullaniyor musunuz ekran karti tercihiniz ne olmuştu ayni sistem icin ekran karti arayışındayim deneyiminiz nasıl oldu?
 
Merhaba hocam bu sitemi hala kullaniyor musunuz ekran karti tercihiniz ne olmuştu ayni sistem icin ekran karti arayışındayim deneyiminiz nasıl oldu?

Merhaba RX6600 ile kullanmaktayım. Ara ara darboğazlar oluyor (PUBG inanılmaz darboğaz yapıyor). Onun haricinde Valorant. GTA5. CS:GO. Assetto Corsa gibi oyunlarda sorun yaşamadım. Az da olsa RDR'de de darboğaz oluyor özellikle kasaba kısmında.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı