AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutulu İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 674,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.270,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bunlar apu sistemler işlemcinin dahili ekran kartı var çift kanal RAM ile GT 1030 ile neredeyse aynı performansı veriyor ve ileriye dönük.
Attığınız SS`ler okunmuyor ne yazık ki.
Bunlar apu sistemler işlemcinin dahili ekran kartı var çift kanal RAM ile GT 1030 ile neredeyse aynı performansı veriyor ve ileriye dönük.
Anladim peki sizin attiginiz sisteme ben ne olur ne olmaz diye ekran karti ekleyebiliyor muyum anlamadigimdan soruyorum yani GT1030 taksam direk uyumlu oluyor mu?